Black Swan Kimono

08.08.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer

Jeans fra Educe, kimono fra Black Swan og sneakers fra Adidas

Sidste fredag tog vi i Odense Zoo med ungerne. Vi havde ellers planlagt en tur til Legoland, men jeg kunne læse mig frem til, at der havde været sindssygt mange mennesker hele ugen, dvs. rigtig lang kø til forlystelserne. Det gad vi ikke og droppede det derfor til fordel for zoologisk have, som nærmest ligger i vores baghave. Ungerne nød det i fulde drag, og de var specielt optaget af tigrene, løverne og pingvinerne. Anton spurgte til pingvinerne lige fra da vi trådte ind i zoo:-)

Vejret var det typiske drilske sommervejr, og vi nåede også at rende ind i en lille byge. Og totalt urutineret havde ingen af os regntøj med. Vi fandt dog læ i en kaffebar, og ungerne fik spist de medbragte rugbrødsmadder i mens. Så det gjorde ikke den store skade. Jeg puttede mig i min kimono fra Black Swan. Her i sommermåneder fungerer den som jakke, og det er faktisk dejligt at ærmerne ikke er helt lange.

På fødderne havde jeg mine nye sneakers fra Adidas. Dem sendte jeg manden i byen efter før sommerferien, og han kunne ikke forstå min fascination af dem. Men jeg synes de er hamrende søde. Som bonus har de en dejlig blød sål, så de er virkelig behagelige.

Dagen i dag er blevet brugt på forberedelse til Sofias fødselsdag. Hun fylder 4 år på mandag, og i morgen kommer familien til fødselsdagsbrunch. Og på mandag kommer bordgruppen fra børnehaven på besøg. Den lille dame har ønsket pølsehorn, muffins og en Elsa kage. Sidste nævnte har godt nok voldt problemer, for jeg er ikke kreativ på kagefronten. Men jeg tror Sofia bliver tilfreds alligevel.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier