Dagens i flæsetop

11.08.2015 af: Tine Kategori: Bloggen, Dagens, Snik snak

Jeans fra Educe, top fra Primark og peep toes fra Sofie Schnoor

Jeg smider om mig med “dagens” billeder for tiden!! Gider I se dem? Eller vil I hellere høre om børn, motion, vægttab og mad? Min blog har jo ændret sig meget det seneste år. Ja, den har faktisk ændret sig meget i de 6 år, jeg har blogget. Men det er jo meget naturligt når den alle dage har handlet om mig og mit liv. Det er helt klart en livsstilsblog, hvis jeg skal prøve at sætte er mærkat i nakken på den.

Til at starte med handlede den kun om outfits, men efterhånden som der gik familie i den, kom mine børn jo også med ind over. Og det seneste år har det handlet meget om mad, motion og vægttab. Men hvad vil I egentlig gerne læse om? Jeg tænker faktisk ikke så meget over, hvad jeg skriver om, men skriver om det, som foregår i min hverdag. Nogle dage er det børnene, der er i fokus, andre dage er det maden, og sådan som i dag er det “dagens” billeder.

Mit tøj er aldrig det nyeste af det nyeste, de mest dyre mærker, eller det mest high fashion, men jeg synes selv det er sjovt at se andre helt almindelige kvinder, så derfor holder jeg fast i dagens. Toppen på billedet er for eksmpel en gammel sag. Jeg tror den er tilbage fra 2010, da jeg var i London med arbejdet. Jeg havde ca. 1 time at shoppe i, og trods mellemørebetændelse SKULLE jeg på Oxford Street. Jeg har nærmest ikke brugt den i de 5 år, for den blev hurtigt for stram over hofterne. Men nu er den ved at være til den store side. Sådan kan tingene jo ændre sig;-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 thoughts on “Dagens i flæsetop

 1. syntes bare det sjovt det gemmer tøj i 5 år, selvom du ikke bruger det 🙂 Og så kan du stadig huske hvor/hvornår/hvordan du købte det – det er da meget flot 🙂

  • Jeg smider egentlig meget ud, men denne top må have haft noget specielt siden den fik lov til at overleve;-). Jeg kan nærmest huske hvor alt mit tøj er købt. Lidt nørd er man vel!

 2. Ja for filan smid gerne om dig med billeder 🙂 så får jeg måske oppet mig lidt i forhold til arbejdsdresset 😉 har været en Lang skøn sommer i blødt tøj og gider ærligt ikke hoppe i jeans eller andet “stramt” tøj. Så kom gerne med inspiration
  Og så er det bare skide flot som du både har tabt dig og ændre kost/motion 🙂

  Rigtig god weekend
  Knus Karina

  • Åh ja! Sommertøj er så dejligt. Jeg nåede ikke at blive alt for komfortabel i løbet af mine 2 ugers sommerferie, men jeg kan da godt savne de bløde leggins:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier