Adidas ZX Flux Polka Dots

13.07.2015 af: Tine Kategori: Nye køb, Snik snak

Adidas Flux Polka Dots

Når nu vejret ikke er til sandaler, så måtte der nogle sneakers til. Nemlig Adidas Flux med polka dots. Jeg synes de er hamrende søde med de fine polka prikker. Min mand synes bare de er mærkelige!
Jeg håber egentlig ikke at jeg får brug for dem de næste par uger, for vejret må meget gerne blive bedre. Vi starter snart ferie, og har planlagt at blive inden for landets grænser, så solen må meget gerne komme frem. Der er altså ikke noget ved ikke at holde ferie uden at kunne bade ved stranden! Vi skal et par dage til Lolland i løbet af vores 2 ugers ferie, og helvigvis findes den strand med Danmarks varmeste badevand dér. Så der er håb forude.

Denne uge bliver brugt på ren nedtælling til ferien. Der er ret affolket på arbejdet, og på trods af at jeg har nok at lave, så går tiden uendeligt langsomt. Jeg springer dog frokosten over, og nogle dage møder jeg tidligere. På den måde kan jeg flexe lidt og gå tidligere på fredag. Sofia tæller nemlig også ned til ferien, og hun ved at der kun er 4 dage tilbage i feriepasningen. Så jeg er sikker på at hun vil være helt ekstatisk hvis hun bliver hentet tidligt på fredag.

Print Friendly, PDF & Email

9 thoughts on “Adidas ZX Flux Polka Dots

  1. Pingback: Black Swan Kimono

  2. Pingback: Når man finder nye ønsker så tæt på jul

  3. Pingback: Adidas Neo Light Racer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier