Dagens i hvid peplum top

20.08.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

Top fra H&M, jeans fra Educe, pumps fra Sofie Schnoor og ur fra Michael Kors

Jeg har ikke gjort mig i peplum før nu! Jeg har nemlig haft det lidt ambivalent med den stramme model med det påsyede vide skørt. På den ene side kan det være med til at fremhæve taljen, men på den anden side kan det også være med til at fremhæve maven. Det er en hårfin grænse, og kommer meget an på hvor det lille peplumskørt er syet på, og hvor på kroppen, det skærer en.

Den anden dag havde jeg dog et kort stop i H&M og faldt over en top til sølle 50 kr. Det var den sidste, og der var makeup på kraven. Derfor den billige pris. Jeg hev den med i prøverummet. Den sad faktisk ganske udmærket og jeg besluttede mig for at prøve noget nyt. Herregud. 50 kr. ville nok ikke vælte mit budget hvis den aldrig blev brugt. Jeg fik den vasket med det samme, og i går tog jeg den så på på arbejde.

Og ved I hvad? Jeg følte mig faktisk rigtigt godt tilpas i den! Jeg synes umiddelbart den skærer mig det rigtige sted, og opmærksomheden er hverken på armene eller på maven. Jeg drages derimod af det fine skørt omkring hofterne, og mine ben, som på en eller anden måde, kommer til at se længere ud. Jeg har dog også lange ben! Altså jeg er jo kun 165 cm høj, men i forhold til min højde er mine ben lange, og min overkrop til den korte side.

Jeg er blevet lidt hooked på mere peplum, og vil helt sikkert se om jeg kan finde flere overdele. Gerne nogle, som ikke er så sommerlige. I kan finde den fra H&M her.

Hvad synes I om peplum?

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Dagens i hvid peplum top

  1. Pingback: At gå en størrelse ned i tøj!

  2. Meget sjovt du nævner peplum. Jeg kan se vi vejer det samme og også er af samme højde, ligesom jeg er af samme statur som dig. Jeg har altid haft samme mening omkring peplumtøj, især toppe. Jeg er dog kommet frem til, at når jeg har tabt mig til min normale vægt igen, så skal jeg også begynde at gå med noget peplum. Mit mål er at kunne føle mig godt tilpas i en stramtsiddende peplum-nederdel.

    • Jeg har det virkelig godt i den peplum top. Dog kunne jeg – lige som dig – også godt tænke mig en nederdel. Men det kræver lige at min rumpet bliver lidt smallere;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier