At gå en størrelse ned i tøj!

23.08.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb, Snik snak, Vægttab

Top fra Zara, bukser fra H&M og pumps fra Sofie Schnoor

Jeg har efterhånden skiftet ALT mit tøj ud. 16 kg gør trods alt at man komme til at svømme i noget af det. Jeg har været ret hård i min oprydning for jeg skal ALDRIG op på min før-vægt igen. Det har jeg det simpelthen for godt til nogensinde at byde min krop igen. Noget af tøjet er blevet givet til genbrug, noget er smidt ud og resten er givet væk til venner og familie.

Oprydningen i skabet har selvfølgelig betydet at der er kommet en masse nyt til. I starten var jeg lidt tilbageholden med at smide ud og købe nyt, men efter en tid har man bare lyst til at smide de gamle løse bukser ad h til, og hoppe i noget mere tætsiddende! Den anden dag fik jeg sneget mig til en hurtig shoppetur, og helt typisk er det altid på den slags impulsture at jeg finder mest nyt. Når turen er planlagt og jeg har god tid, så finder jeg nærmest aldrig noget. Men på de 15 minutter i H&M nåede jeg at finde en hel favnfuld tøj, som skulle med i prøverummet.

Peplum toppen den anden dag var en af de nye ting, og det er bukserne på dagens billede også. De er endda købt i str. 38! Den størrelse har jeg ikke købt i mange år. Selv ikke i H&M svingende størrelser. Jeg var faktisk i tvivl om jeg overhovedet skulle købe dem, men nu får de en chance. Jeg mener kun de kostede 179 kr., så hvis de ikke kommer på igen, så går det nok. Så bliver de søndagsbukser;-). De er lidt tykke i stoffet, men cropped i benene, så derfor er de mest til når vejret tillader bare ankler. Men det går forhåbentlig en måneds tid endnu. Måske længere?!

Jeg glemmer lidt til hverdag at jeg har tabt mig så meget, så det hjælper på selvopfattelsen at hoppe i et par bukser i adskillige størrelser mindre end hvad jeg har været vant til. Lige dér blev jeg mindet om hvor meget, der er sket med min krop det seneste år! Jeg kan jo godt se det på billeder når jeg sammenligner direkte, men ellers tænker jeg ikke over det. Så det er fint med sådan en glædelig overraskelse en helt almindelig tirsdag i H&M.

Jeg har stadig lidt kilo at tabe, men vægten står stille. Jeg kan dog mærke at der sker en masse med kroppen alligevel. Musklerne toner frem, maven svinder ind og jeg får en lidt anden figur. Så jeg er absolut tilfreds med hvor jeg er nu. Dog vil jeg gerne lige af med de sidste kilo, og runde 20 kg i samlet vægttab. Så er jeg også på min idealvægt ifølge den famøse BMI skala!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier