Gloss Kimono fra Black Swan

09.09.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

I fredags var jeg til Black Swan party. Det var mit andet tøjparty, og jeg var spændt på om jeg blev lige så positivt overrasket som sidst. Og det blev jeg!! Jeg kunne seriøst have købt hele deres efterår/vinter kollektion, men jeg begrænsede mig og endte med et par enkelte items. Jeg skal jo til London om mindre end en måned, og ville gerne gemme nogle af mine sparepenge til den tur!

Jeg havde dog besluttet mig for give mig selv lov til at købe noget, da jeg virkelig trænger til nyt tøj igen. Jeg var igen igen på jagt efter bukser, og bestilte da også hele to styk. Et par sorte stretch bukser og et par i PU-læder. Og så bestilte jeg endnu en kimono. Jeg købte også en i foråret, og har virkelig misbrugt den. Så jeg var ikke i tvivl om at den lækre Gloss kimono med mørke tern måtte med mig hjem. Eller hjem kom den jo ikke. Men den blev bestilt og allerede i går, kunne jeg hente mine varer i GLS shoppen. Det er virkelig god service, da de som sagt blev bestilt fredag aften kl. 22.

Komonoen var egentlig for varm at have på i dag, men jeg var kørt til møde i Kolding med den på, så den kunne ikke lige sådan skiftes ud. Dog var den rigtig fin at have over skuldrene, da jeg tog til svømning med Sofia her til aften. Det bliver alligevel hurtigt koldt når solen er på vej ned. Kimonoen er super til disse uger, hvor der er for varmt til jakke, men for koldt uden. Til vinter vil jeg bruge den som en blazer.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Gloss Kimono fra Black Swan

  1. Pingback: Nye sorte bukser: Gwynneth Stretch Pant fra Black Swan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier