Nye sorte bukser: Gwynneth Stretch Pant fra Black Swan

24.09.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Jeg ENDELIG fundet et par pæne sorte bukser! Dem har jeg godt nok også ledt længe efter. For et par uger siden var jeg til Black Swan tøjaften, og her blev jeg forelsket i Gwennyth bukserne. De har pæne detaljer i form af syning lags benet, skrålommer og bred elastiklinning. Samtidig er de smalle i benene, og har stretch. Det gør at de sidder fantastisk. I hver fald på mig, som har booty og lår!

Desværre er der allerede røget en syning på numsen, så jeg må i gang med nål og tråd. For bukserne er allerede udsolgt i min størrelse på hjemmesiden. Der er kun XS tilbage i skrivende stund. Jeg har bukserne i str. L, så de er rimelig normale i størrelsen. Dog er der god plads i taljen pga. den brede elastik. De koster lige under 600 kr.

Jeg har faktisk fået fyldt godt op på buksefronten på det seneste. Og det er dejligt. For 1 år siden levede jeg i de samme 2-3 par bukser, men nu har jeg pludselig 8-10 stykker at vælge i mellem. Så det er vist ikke det, der skal indkøbes på London-turen i næste uge. Jeg er mere på udkig efter langærmede bluser, tynde sweatre, basistoppe, måske en vinterjakke, og pæne flade støvler. Men så kan der vist heller ikke være mere i kufferten.

Sig endelig til hvis I har gode London-tips. Vi skal af sted uden børn, men sammen med min søster og svoger, og min svigerinde og hendes mand. Vi skal bo i en kæmpe lejlighed tæt på Oxford Circus, så der er lagt i ovnen til masser af shopping, god mad og sightseeing. Jeg glæder mig helt vildt!! Før jeg fik børn, var jeg i London ca. 1 gang om året, men nu er det pludselig 3½ år siden, jeg har været derovre. Så jeg føler jo at jeg skal starte på ny med at lære byen at kende igen;-)

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Nye sorte bukser: Gwynneth Stretch Pant fra Black Swan

 1. Lyder dejligt med London. Husk en tur til Notting Hill, så hyggeligt, bl.a. på Portobello Road. Spiste verdens bedste falaffelsandwich på gaden 🙂 Og kunne nemthave tømt den meget lækre All Saints butik!
  Ville SÅ gerne have spist her: http://www.ottolenghi.co.uk/locations/ – men nåede det desværre ikke…
  Rigtig god tur!!

  • Tak for tips. Notting Hill er så hyggeligt, så der skal vi helt sikkert hen.
   All Saints står højt på listen. Vi skal heldigvis bo lige ved siden af deres flag ship store, så mon ikke den får et par besøg;-)

  • Vi havde faktisk booket gennem booking.com. Dog tog sagen lige en uventet drejning søndag aften, da vi fik en besked om at hotellet havde aflyst. Så vi måtte hu hej finde noget andet. Så det blev 3 x dobbeltværelse på et Holiday Inn hotel i stedet for:-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier