Til fest i peplum, læderlook leggins og røde læber

28.09.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

Leggins fra Black Swan, top fra H&M og stiletter fra Bianco

I lørdags var manden og jeg til firmafest på min arbejdsplads. På trods af at jeg har arbejdet der i snart 6 år, så var det første gang, vi var med. Festen bliver holdt hvert andet år, og de andre gange har jeg været på barsel;-). Festen blev holdt på et midtfynsk gods, og alle medarbejdere blev hentet i bus på deres hjemadresse. Der var godt mad, og vin i lange baner. Alt i alt en super god fest. Jeg synes altid det er hyggeligt at være sammen med kollegaerne på en anden måde. Og så er det hyggeligt at møde deres påhæng. Man hører jo en hel masse om dem, men kender dem ikke. Så det er godt at få sat ansigt på.

Jeg var hoppet i et festligt, men afslappet outfit. Nemlig mine nye leggins i læderlook fra Black Swan og peplum toppen fra H&M. Tilsat et par høje stiletter fra Bianco og meget røde læber. Kæresten grinte uhæmmet af mig, da han tog billederne. Han synes det så mega sjovt ud med de røde læber. Og jeg var ærligt talt ved at fortryde dem. Men jeg holdt ved. Nu havde jeg jo lige lagt rød neglelak også;-). Og ved I hvad? Jeg følte mig skide godt tilpas. Både i de stramme “læder”leggins og med de røde læber.

Festen skulle være stoppet kl. 01, men jeg røg med mine kollegaer i byen. Det betød 2½ times søvn inden den stod på en hel søndag alene med ungerne. Manden skulle nemlig køre cykelløb i Kerteminde, og jeg vidste derfor godt at søndagen hang på mig. Ungerne blev passet hjemme, så der var desværre ingen kære mor. Heldigvis var jeg bare træt. Tømmermænd var der ingen af trods rigeligt med granatæbleshots i byen.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Til fest i peplum, læderlook leggins og røde læber

  1. Pingback: Dagens i navy peplum bluse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier