Kalendergaver fra eBay til pige (4-5 år)

23.10.2015 af: Tine Kategori: Børn, Inspiration, Nye køb, Tumling

Kalendergaver_pige_ebay_thespacebetween

Jeg er så småt gået i gang med kalendergaver til ungerne og tænkte at jeg ville dele mine fund med jer. Jeg elsker at det hele kan klares på nettet, og denne gang har jeg tyet til eBay. Noget af det er sikkert noget bras, men jeg synes faktisk det plejer at være rimelig kvalitet. Men med de priser kan man jo ikke forvente det helt store. Jeg prøver at jeg holde budgettet nede på kalendergaver, da jeg synes det bare skal være en lille ting. Dog må det gerne være noget brugbart, da jeg ikke gider finde alle kalendergaver bagerst i skabene i januar måned.

Sofia er helt vild med at skrive og tegne for tiden, så jeg har fundet nogle små søde notesbøger, penalhus, kuglepenne, blyantspidsere og stempelsæt. Er sikker på at det vil falde i god jord hos min lille tøs.

Ud over det er hun selvfølgelig vild med Frost, og derfor har jeg fundet lidt plastre og klistermærker. Plastre bruger vi hele tiden, og klistermærkerne kan hun bruge, når hun vil være kreativ. Læbe pomade er også et stort hit, og her fandt jeg nogle søde små dyr.

Sæbeboblepistolen, kalejdoskopet og bolden med lys var bare fordi jeg synes der skulle være lidt reelt legetøj også:-). Vi har efterhånden været igennem et stort antal sæbeboblepistoler, men igen af dem virker meget mere end 15 minutter. Forhåbentlig er denne bare lidt bedre.

Doc McSuffins er blandt favoritterne på Netflix, og her faldt jeg over en madkasse med indbygget drikkedunk. Den passer perfekt til børnehaven, hvor madkassen efterhånden er ret slidt. Som I kan se på listen neden for koster den over de 80 kr., som man helst skal holde sig under for at undgå told og importgebyr. Men denne kan man sagtens købe, da sælgeren er fra England. Told og importgebyr kommer først på hvis man handler uden for EU.

Nogle af tingene er også fra Østen, men hvis man bestiller nu, burde de være hjemme til sidst i november. Min erfaring er, at de kommer inden for 7-14 dage. Kun en sjælden gang tager det længere tid. Mine køb er altid dukket op, så det behøver man ikke frygte.

Dog har jeg for en sikkerheds skyld købt de resterende gaver i rigtige butikker. Her har jeg købt modellervoks, et håndklæde, et par leggins, en malebog og lignende.

Har I styr på  kalendergaverne?

Min plan er at lave et lignende indlæg til kalendergave til små drenge, samt en til voksne mænd. Er der andet, I kunne bruge til noget?

Blyantspidser til 6,50 kr.

Læbepomade til 4,74 kr./stk.

Plastre til 21,02 kr.

Bold med lys til 5,87 kr.

Notesbog til 4,74 kr./stk.

Stempelsæt med 6 stk. til 10,06 kr.

Doc McStuffins madkasse med drikkedunk til 85,23 kr.

Kuglepen til 4,74 kr.

Sæbeboblepistol til 23,32 kr.

Kalejdoskop til 59,06 kr.

Penalhus til 6,50 kr.

Tatoveringer til 10,02 kr.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier