Sjov med kastanjer

26.10.2015 af: Tine Kategori: Bolig, Børn, Snik snak

Kastanjer_kreativ_thespacebetween

Håber I har haft en god weekend? Jeg har haft en fantastisk en af slagsen. Den startede faktisk noget usædvanligt, da jeg havde taget løbetøjet med på arbejde i fredags. Kender I det med at man ingenting får lavet når først man sætter sig i sofaen fredag eftermiddag? Det ville jeg gerne undgå, da alt for mange af mine hverdagsaftener foregår sådan lige for tiden! Så jeg løb en tur så snart arbejdsdagen var omme. Det betød nye omgivelser, fantastisk efterårsvejr og lidt besvær med at finde rundt. Så jeg endte med at løbe 8,5 km. En helt perfekt måde at starte weekenden på! Så var der plads til rødvin og bøf, da først jeg kom hjem;-)

Som nok alle andre danske børnefamilier har vi de sidste par uger, været på kastanjejagt. Sofia er helt ekset med at finde det brune guld, så hun kan slet ikke stoppe. På det punkt ligner hun lidt mig. Jeg er også sådan en type, som elsker at lede efter ting. I min barndom var jeg altid den, som fandt flest ting på stranden. Jeg havde en evne og en tålmodighed til at finde sindssygt mange vættelys, forstenede dyr eller smukke sten.

Vi har efterhånden produceret en del ting med kastanjer. Nogle af dem pænere end andre. Men alle ting hænger fremme. Jeg synes det er så hyggeligt at få øje på dem når vi kommer hjem. Så kan vi snakke om vores tur i skoven, da vi hoppede efter grenene for at ryste kastanjerne ned eller om da vi havde snor over det hele, da vi skulle lave edderkopper.

Vi har stadig posevis af kastanjer liggende. Har I nogle sjove forslag til hvad vi kan bruge dem til?

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier