Nyt fodtøj: Til fest. Til hverdag. Til sjov!

13.10.2015 af: Tine Kategori: Nye køb

Nytfodtøj_mocaclothing_thespacebetween

Min plan var egentlig at finde et par flade sorte støvler i London, men trods adskillige forsøg, måtte jeg tage tomhændet – eller skulle jeg sige barfodet – tilbage til Danmark. Enten var de for stive i det. For stramme i anklen. Eller for kedelige.

I weekenden blev jeg dog fristet af MoCa Clothings udvalg, da jeg fik en af deres annoncen i mit feed på Facebook. Jeg har før handlet hos dem, og de sandaler endte med at blive en favorit, og skambrugt hen over sommeren. Så jeg endte faktisk ikke kun med et par støvler, men puttede også et par stiletter og et par sko i kurven. Allerede i dag lå pakken klar til mig, så det er super hurtig levering.

Støvlerne var lige i øjet. Perfekt skafthøjde, så bukserne stadig sidder flot. Og med fede detaljer i form at grove lynlåse og snake print. Hælen og støvlen er dejlig blød, så til 349 kr., synes jeg faktisk de er et kup. Ja, det er imiteret skind, men det kan jeg sagtens leve med:-). De hedder Viol Snake Boots, og findes også i en chokoladefarvet variant.

Stiletterne er købt til et ganske specielt formål. Nemlig til et bryllup. Vi skal til bryllup sidst på måneden, og jeg ville gerne have et par nude stiletter til den kjole, jeg har indkøbt. Så til 149 kr., kunne jeg altså ikke lade dem ligge. De passer heldigvis også perfekt i farven. Dog er de lidt store, da jeg måtte tage en str. 40 fordi der var udsolgt i str. 39, men remmen holder dem på plads. De har en perfekt hælhøjde på 8 cm. De findes også i sort, og hedder Lykke Stilet.

Skoene med glimmer var lidt af et impulskøb. Jeg prøvede et lignende par i Primark i London, men endte med at lade dem ligge. Jeg fortrød dog samme aften, da min søster havde købt et par. Det så super godt ud til hende. Uheldigvis skulle vi hjem morgenen efter, så jeg nåede ikke at købe dem. Men nu er jeg altså endt med et par alligevel. De er mest for sjov, men jeg tænker at de kunne være fine til stramme jeans og fine bluser – som jeg by the way købte mange af i London;-). Chloe Beauty Shoes findes også i grå.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier