Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Nyt til overtøjet: Hay Beam knagerække

28.10.2015 af: Tine Kategori: Bolig, Nyt

Haybeam_knagerække_thespacebetween

Vi har opdateret vores entré med nye knagerækker. Vi havde ellers en Eames Hang It All som knagerække, men den har vi snart set på i 5 år, så vi trængte altså til noget nyt! Når nu vi var i gang med at lave lidt om, så gav min mand også hele rummet en gang maling (kender I det med at et projekt, fører en masse andet med sig?). Den ene væg fik en lækker betongrå nuance, og resten forblev hvidt. Til mit forsvar skal de siges at rummet ikke blev malet, da vi flyttede ind for 2½ år siden, så det trængte altså til det. Farven var efterhånden blevet lidt kedelig i det, og 2 små børn slider på vægge og paneler. Vi bruger gangen som primær indgang, så der er dagligt sand, sne eller mudder med ind;-)

Som I kan se har vi tapet med struktur. I den perfekte verden ville det også være skiftet, men da det ikke fejler noget, må det blive en anden gang.

Vi var egentlig lidt i tvivl om hvilken knagerække vi skulle købe. Men efter at have delt min frustration med min chef, så sendte hun et billede af deres Hay Beam knagerække. Og så var jeg faktisk ikke i tvivl. Jeg synes den er super flot med det pulverlakerede antracitgrå aluminium og de massive ask knager. Knagerne kan flyttes efter behov, og vi venter faktisk på et par ekstra, så vi kan hænge lidt flere jakker op. Knagerne er lidt til den store side, men stropperne kan godt komme ud over.

Vi har købt knagerækken i to forskellige længder. En 90 cm til de voksne og en 60 cm til ungerne. Jeg købte den hos Trend Bazaar, da den ligger tæt på mit arbejde og fordi vi har en rabatordning med dem, men den kan fås mange steder.

Begge frakkerne på billedet – altså mine, ikke ungernes – er for resten nye. Den stribe købte jeg i London, og den sorte overtog jeg fra en kollega i sidste uge. Hun havde bestilt en kæmpe mængde tøj fra Boozt, men ville sende jakken tilbage. Men den satte jeg mig på. Den var sat sindssygt meget ned, så jeg fik den for under 300 kr. Den er perfekt til hverdagsbrug, da den ikke er så modtagelig over for snavs fra ungerne.

Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier