I Alexander Wang Draped Dress

03.01.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nyt

Alexanderwang_lbd_sortkjole_thespacebetween1 Alexanderwang_lbd_sortkjole_thespacebetween2 Alexanderwang_lbd_sortkjole_thespacebetween3Kjole fra Alexander Wang og pumps fra Sofie Schnoor

Håber I havde et godt nytår. Vi fejrede det med et vennepar og deres søn på Antons alder. Det har vi faktisk gjort de sidste 3 år, og det er så hyggeligt. Ungerne leger godt sammen, og de voksne hygger med mad og vin.

For nogle måneder siden købte jeg en kjole af søde Katja. Den har ligget i skabet lige siden, fordi den er lige på det strammeste omkring maven. Og da maven jo er mit problemområde, så er jeg gået uden om den hver gang, jeg har kigget i skabet. I juleferien røg den dog endelig på. Jeg er nemlig kommet til den konklusion at jeg ikke gider at gemme mit væk fordi jeg har lidt mave. Den mave har jo indeholdt 2 børn inden for 1 ½ år, så den skal jeg sgu da være stolt af at vise frem!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier