Back from Nai Yang, Thailand

24.11.2015 af: Tine Kategori: Bloggen, Rejser

Thailand_collage_naiyang_thespacebetween

Så kan jeg igen tjekke ind på bloggen. Efter 14 dages ferie i Thailand. Som jeg skrev i sidste indlæg, så har min online tid været begrænset på ferien. Helt efter eget valg, da jeg havde brug for at koble helt af sammen med min familie. Mor her skulle være helt til stede, og glemme alt om pc, telefon osv. Så derfor har der været meget få indlæg på bloggen. Jeg planlagde nogle enkelte, men mere nåede jeg ikke i min stress op til ferien:-). Nu er jeg dog tilbage på fuld drøn, og for at det ikke skal være løgn, så sidder jeg lige nu på et hotel i Nordsjælland. Jeg startede nemlig op efter ferien med et 3-dages kursus i Holte!

Jeg savner min mand og unger helt vildt, for efter 14 dage sammen 24/7, så er det mærkeligt at være væk. Holte er jo så tilpas langt væk fra Odense, så overnatninger var nødvendigt. Jeg prøver dog at nyde tiden for mig selv. I eftermiddags løb jeg fx en lang tur, og sluttede af med et dejligt varmt bad med hårkur, bodyscrub og hele moletjavsen. I går aftes udnyttede jeg at mine veninde fra handelsskolen gerne ville ses til en bid mad. Vi har holdt ved i alle årene, men pga. langdistanceforholdet, så ses vi ikke så tit. Det var dog mega hyggeligt at se dem igen, og vi snakkede hele aftenen. Har I også sådanne veninder?

Jeg skal nok komme lidt mere ind på Thailand-turen, men der er lige 700 billeder, der skal kigges igennem. Så vi starter med nogle fra min telefon:-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier