Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Karrysuppe med squash & kyllingespyd

29.11.2015 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Opskrifter

Karrysuppe_squash_kyllingespyd_lchf_thespacebetween

På sådan en stormende søndag, passer denne suppeopskrift meget godt ind. Jeg spiste den dog i torsdags;-). Dér var ungerne og jeg nemlig alene hjemme, da manden var til pensionist-julefrokost på jobbet.

Denne weekend er blevet brugt på at gøre klar til jul. Jeg er ikke det mest kreative menneske, og har hentet en masse inspiration i Feminas julesektion. I går gik vi i gang med kalenderlyd og adventsdekorationen, men jeg løb tør for både ler og pynt. Så adventskransen er lige nu 4 klumper ler med et lys i hver;-)

Karrysuppe med squash & kyllingespyd, 2 voksne og 2 børn

Ingredienser
1 løg
2 gulerødder
2 fed hvidløg
1 “tommel” frisk ingefær (eller 1 tsk. stødt )
Olivenolie
2 spsk. karry
1/2 L. bouillon (jeg brugte grøntsags)

500-600 g kylling
Salt og peber

Fremgangsmåde
Hak løg og gulerødder fint. Riv ingefær. Sauter det hele i varm olie i en tykbundet gryde.
Tilsæt 2 spsk. karry og lad karryen riste med, inden bouillonen tilsættes. Tilsæt kokosmælk, kog suppen op og lad den simre ved moderat varme ca. 20 min. Blend suppen, smag til med salt og peber.

Kyllingefileterne skæres i mundrette stykker og sættes på et spyd. De krydres med salt og peber, og grilles i ovnen i 10-15 minutter ved 225 grader.

Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier