Fotograf i børnehøjde

22.12.2015 af: Tine Kategori: Børn, Inspiration

Blitz77_børnefotograf_odense_thespacebetween1

Blitz77_børnefotograf_odense_thespacebetween2

For snart 2 måneder siden hev jeg ungerne med til fotograf. Lidt nervøs, da det var sen eftermiddag, og de havde haft en lang dag i børnehave. Men med håbet om at der ville komme nogle gode billeder ud af det. Og det gjorde der!!
Vi havde en aftale med Brian, som ejer Blitz77 på Dalumvej i Odense. Brian har 14 års erfaring som fotograf, og laver både fotos i eget studie, street foto shoots og tager skole-/børnehavebilleder. Og så er han far til to mindre børn. Så han har altså en del erfaring med børn. Og det kan tydeligt mærkes!

Sofia var på lige fra starten. Hun poserede som om han aldrig havde lavet andet. Men Anton gad i hvert fald ikke fotograferes. Han stak i et hyl, så snart han blev sat til rette på stolen. Men med lidt hjælp fra en sej bil, som Brian havde stående, så fik vi nogle gode billeder af ham også. Faktisk var der så mange gode billeder af dem begge, at jeg havde svært ved at vælge. Jeg ville jo gerne have haft dem alle sammen;-). Men jeg endte med at vælge 2 stk. 30 x 30 billeder, og 8 stk. i en lille billedbog.

Jeg har ofret en del penge på at sætte billederne i en lække ramme. Det giver altså det sidste finish, som sådan nogle gode billeder fortjener. Brian fortalte mig at rammerne er med til at bevare billedernes glans og farver. Så ikke et ondt ord om IKEA rammer, mens hvis man gerne vil have billederne om 20-25 år, så skal man måske investere i nogle andre rammer. Så det må jeg vist hellere gøre med de små billeder på billedvæggen;-)

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Fotograf i børnehøjde

  1. Åhhhh nogle dejlige billeder I har fået. Og sikke lækre unger.

    Det er virkelig noget man burde gøre en gang om året – altså få taget billeder af ungerne og måske egentlig af hele familien, det kunne hvertfald være sjovt at have om 10 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier