Når man finder nye ønsker så tæt på jul

22.12.2015 af: Tine Kategori: Inspiration

AdidasNeo2

 

Den anden dag, da jeg klarede de sidste julegaveindkøb, faldt jeg selvfølgelig over et par sko til mig selv. Jeg var meget meget tæt på at købe dem, da butikken faktisk havde 20% rabat den dag. Men jeg lod dem meget fornuftigt stå. Min konto er nemlig gabende tom for tiden pga. jul, men også fordi der lige kom en uventet bilregning på 7000 kr. (!) i starten af december. Og så var der jo også lige de billetter til Adele koncerten. Så der var ikke lige til et par nye sko denne gang. Jeg håber dog at januar ikke byder på de samme uventede omkostninger, så jeg kan hapse dem på udsalg. De er simpelthen så fine!!

Jeg er i det hele taget blevet ret vild med sneakers, og bruger flittigt mine Adidas Flux, men de er desværre lidt for kolde nu trods det milde decembervejr. Jeg kommer i hvert fald hurtigt til at fryse om tæerne, hvis jeg ikke har støvler på.

Modellen hedder forresten Adidas Runeo 10K W Leopard. Den fås også i andre farvekombinationer, og koster 600 kr. Bare hvis I nu selv synes den er uundværlig;-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier