Vero Moda Pailletkjole med dyb ryg fra Lily Allen kollektionen

16.12.2015 af: Tine Kategori: Nye køb

Veromoda_pailletkjole_dybryg_lilyallen_thespacebetween
Da den stod på julefrokost med min afdeling for snart er par uger siden, var jeg hoppet i en ny kjole. Nemlig en pailletkjole fra Vero Moda. Kjolen har dyb ryg, og elastikpaneler omkring åbningen bagpå. Den er løs i modellen og efterlader masser af plads til god julemad:-)
Den er super fin med alle de store pailetter, men det er knapt så praktisk når man hænger fat i sidemanden på dansegulvet fordi hun også har en pailletkjole på! Kunne det dog bare have været en lækker fyr;-)

Jeg nåede desværre ikke billeder før julefrokosten, da tiden pludselig løb fra mig, men jeg tror kjolen kommer på juleaften.

Jeg købte kjolen i Vero Moda i Rosengårdcentret, men den kan også fås online. Den er åbenbart fra Lily Allen kollektionen. Ikke at jeg vidste at Vero Moda har haft en samarbejde med hende! Prisen er 499,95 kr.

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Vero Moda Pailletkjole med dyb ryg fra Lily Allen kollektionen

  1. Åhh ja Paillietter, så fint 🙂 jeg har en rigtig fik jakke fra Blackswan i kobber, men nøj hvor hænger man meget fast i alting… men fint er det uden tvivl.
    glæder mig til at se den i brug til jul 😉

  2. Pingback: Julekjole med pailetter og dyb ryg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier