Dagens i nederdel

12.12.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Educe_nederdel_pencilskirt_thespacebetweenNederdel fra Educe, strik fra Primark, halskæde fra Sif Jakobs

Black Friday bød også på en ny nederdel. Eller skulle jeg bare sige en nederdel. For nederdeler er ikke det, jeg går mest i. Faktisk tror jeg, dette er den eneste i mit skab lige pt. Jeg synes jeg får så store hofter i nederdele! Men denne var rigtig fin, og jeg besluttede mig for at udfordre mig selv og slutte fred med mine hofter. Selv da jeg vejede 50 kg, var de store, så jeg har altid kæmpet med dem. Jeg kan tydeligt huske en episode i Frankrig, hvor jeg ville købe et par af de nyeste Levis jeans. Ekspedienten pegede på min hofter, og sagde at jeg aldrig kom i dem.-(. På det tidspunkt har jeg nok vejet 55 kg. Tænk sig at man kan huske sådan noget 15 år senere.

Nå, men nederdelen er fra Educe. Et mærke, som jeg stiftede bekendtskab med, da jeg skulle have nye jeans tidligere på året. Den er super stretchy, og sidder som smurt. Den har fine læg foran, og er lidt længere bagpå. Jeg havde den på med et par termostrømpebukser under, da manden og jeg spiste brunch sidste lørdags. Ungerne blev nemlig passet af mormor og morfar hele weekenden, og ud over julefrokost med hver vores arbejdsplads, så brugte vi tiden på at spise, shoppe og ordne en masse praktiske ting. Som I nok husker, så stormede det en del sidste weekend. Så derfor er mit hår totalt uregerligt på alle billeder:-)

Jeg gav vist 400 kr. for nederdelen, men den kan sikkert allerede findes på udsalg et eller andet sted. Stylen hedder Kathrine. Den er høj i taljen, så næste skridt må være at finde den bodystocking, jeg så gerne vil finde, og have den på til!

HUSK AT DU KAN VINDE SINDSSYGT LÆKRE PRODUKTER FRA KEVIN MURPHY VED AT LÆGGE EN KOMMENTAR TIL DETTE INDLÆG

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier