Vind Prevetti ur fra Urkompagniet

15.12.2015 af: Tine Kategori: Konkurrencer, Samarbejde

Prevetti_konkurrence_thespacebetween

Så skydes sidste december-konkurrence i gang. Denne gang kan du vinde et Prevetti ur fra Urkompagniet. Prevetti har fokus på kvalitetsmaterialer og klassiske stilrene designs. Prevetti formår at producere eftertragtede kollektioner, der på fornemste vis står imod tidens tand. Prevetti ure bliver, i modsætning til de fleste andre mærker, produceret i små korte serier. Det betyder, at eventuelle produktions- og designfejl hurtigt bliver opdaget og korrigeret. Denne unikke produktionsmetode betyder blandt andet, at Prevetti den dag i dag, er på top3-listen over producenter med lavest antal kundeklager og reklamationer i Urkompagniets sortiment.

Uret er et kvartsur med læderrem. Der vises dato på urskiven og viserne er selvlysende i mørke. Det er et herreur, men jeg har tilladt mig at prøve det på min arm, og det er ikke for voldsomt på en kvindearm. Det er jo heldigvis moderne med store ure for tiden, så jeg tror ikke det vil blive bemærket, hvis man beholder det selv. Ellers kan man jo begave sin mand, kæreste, far, bror eller søn.

Jeg havde lidt svært ved at tage et godt billede uret, da jeg ikke ville pille beskyttelsesfolien af urskiven. Det skal jo gerne videre til vinderen uden ridser:-)

For at være med i konkurrence, skal du ønske mig god jul i kommentarfeltet:-). Sidste frist er 21/12-15 kl. 12. Så kan uret forhåbentlig nå at være fremme inden juleaften. 

Jeg har også trukket en vinder af Kevin Murphy produkterne. Det blev Karina. Hun har fået besked via mail. Takker igen for deltagelsen.

Print Friendly, PDF & Email

17 thoughts on “Vind Prevetti ur fra Urkompagniet

 1. Rigtig glædelig jul til dig og din familie.
  Det er en fornøjelse at følge med i jeres hverdag og bla blive inspireret til lækker mad
  Jeg glæder mig til at følge med i 2016 også

 2. Det er et lækkert ur! Min mands ur går i stykker i tide og utide (det var ellers dyrt nok), så det der med stor kundetilfredshed lyder ret tillokkende 😉
  Rigtig god jul til dig og familien – og tak for en god blog 🙂

 3. Du og dine kære ønskes en rigtig dejlig jul og et lykkebringende nytår.
  Glæder mig altid til, at følge med på din blog…
  Mvh Jette Thomsen Løgumkloster

 4. Glædelig jul til dig og dine 🙂 Håber, at I får en rigtig hyggelig højtid og nogle dejlige dage sammen med dem I holder af 🙂

 5. glædelig jul 🙂
  Ville være så dejligt at vinde. Havde bestilt et ur til min mand i julegave men livg fået besked at de ikke kan levere på trods af jeg bestilte uret d.21/11 🙁

 6. Glædelig jul til dig og din familie 🙂

  Det er en hyggelig blog du har, og det er meget inspirende at se hvor flot du er blevet

 7. Jeg vil gerne deltage på vegne af min lillebror, som virkelig fortjener at der bliver hygget om ham, nu hvor han om en måned, har gennemført sin bachelor, og får beviset på sin profession.

  Julehilsner fra en stolt søster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier