Vind lækre produkter fra Kevin Murphy

07.12.2015 af: Tine Kategori: Konkurrencer, Samarbejde

Kevinmurphy_thespacebetween

Min dejlige søster, som har egen frisørsalon i Odense, har været så sød at sponsere nogle Kevin Murphy produkter, så I kan få velplejet hår. YOUNG.AGAIN serien er et tredelt system der har til formål, at modvirke ældningen af håret. YOUNG.AGAIN.WASH er en genopbyggende og blødgørende shampoo, der styrker og forbereder håret til at modtage de essentielle ingredienser i SMOOTH.AGAIN. Shampooen efterlader håret blødt, og tilfører fugt og elasticitet til håret.

SMOOTH.AGAIN er en skøn maske til  tykt og kruset hår. Masken eliminerer frizz og giver fuld kontrol til det tykt og uregerligt hår. Den efterlader håret silkeblødt og velplejet. Produktet har 2 funktioner – Både stylende egenskaber, men også plejende egenskaber. De stylende egenskaber går ind og udglatter håret, og de plejende egenskaber eliminerer frizz og blødgører håret. Den beskytter samtidig håret mod varmeredskaber, så som glatte-/krøllejern og føntørrer, så håret hele tiden er optimalt beskyttet under styling. Den indeholder evighedsblomstolie, baobabkerneolie, orkidéekstrakt, og lotusekstrakt.

YOUNG.AGAIN.RINSE er det sidste trin i trilogien. Den indeholder Mango Seed Butter som tilfører fugt og Vitaminer A, C og E, som har en forstærkende virkning på håret og Phospholipider, der har til formål at stramme op og lukke skællaget efter behandling med proteiner og fugt fra SMOOTH.AGAIN.

Jeg bruger selv Kevin Murphy, og lavede endda en anmeldelse af dem for nylig. Dog ikke af YOUNG.AGAIN serien, men af HYDRATE. Det er virkelig gode produkter, og jeg kan kun anbefale at bruge lidt ekstra penge på pleje til håret. Sættet har en værdi af ca. 600 kr. men det sælges for lige under 450 kr.

I kan vinde YOUNG.AGAIN serien ved at smide en kommentar nedenfor. Svar på hvad min søsters salon hedder (find svaret i det første link).  Giv gerne hendes Facebook side et like;-). Vinderen trækkes mandag den 14/12-15 kl. 12.

Vinderen af smykker fra Chanti er trukket. Det blev Anne, som allerede har fået besked via mail. Stort tillykke, og tak til alle jer, som deltog!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

22 thoughts on “Vind lækre produkter fra Kevin Murphy

 1. Pernille Bjørn hedder hendes salon.
  ❤️
  Ville blive mega glad hvis jeg vandt – mit hår trænger til pleje ❤️

 2. Åh, hvor lækkert – det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve:-)
  Din søsters salon hedder Pernille Bjørn. Har tit gået forbi, da jeg arbejder i nærheden, og den ser virkelig indbydende ud.

 3. Salon Pernille Bjørn:-)

  Det ville være så lækkert et sæt at vinde, mit hår er så skadet!!

  Tak for en dejlig blog, følger dagligt med, du er meget inspirerende og vi har drenge på samme alder:-)))

 4. Din søsters salon hedder Salon Pernille Bjørn
  Det lyder virkelig som nogle lækre produkter. Har hørt meget positivt om mærket, men aldrig prøvet det i eget hår.Specielt SMOOTH.AGAIN lyder interessant. Jeg kæmper dagligt med at nedlægge en “aura” af frizz…

  God jul til dog og din familie (fra en (tavs) fast læser).

 5. Din søsters salon hedder Pernille Bjørn. Sikke en lækker giveaway!! Det vil være perfekt at vinde her i den kolde tid, hvor vejret tærrer hårdt på mit hår

 6. Pingback: Dagens: Grå blazer & blonder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier