Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

8 ugers boot camp: Uge #3

27.01.2016 af: Tine Kategori: Boot camp, Motion

Bootcamp_3_thespacebetweenGlad selfie efter en dejlig løbetur

Uge 3 på boot camp gik ikke helt som forventet. Det var svært at finde en tid, der passede, og den tid, det lykkedes at finde, måtte jeg aflyse i sidste øjeblik.  Jeg har dermed ikke trænet. Eller.. jeg har ikke trænet HIIT træning. Jeg har dog løbet mine sædvanlige ture. Endda et par gode ture på 8-10 km hver. Men boot camp træning er det altså ikke blevet til.

Thomas havde inden boot campens start lovet at vi nogenlunde fast skulle træne hver tirsdag og torsdag kl. 19.30. Men det tillod hans kalender ikke alligevel, og det betød at vi endte med nogle mærkelige tidspunkter. Nogle tidspunkter, som ikke passede mig særligt godt. Vi har i forvejen et stramt program, og så duer det bare ikke at træne fx kl. 18, som er lige midt i aftensmaden. Sidste uge skulle vi fx træne lørdag kl. 12.30, og selvom det sagtens kunne gå an, så er det lidt et bøvlet tidspunkt, da vi også har svømning om lørdagen.

I lørdags var jeg dog ikke helt på toppen! Det startede allerede i sidste uge, og er nok en udløber af at jeg har rygende travlt på jobbet. Jeg har sindssygt travlt med at afslutte opgaver, overlevere og overdrage. Og det har sat sig som en hoved- og mavepine. Så lørdag formiddag besluttede jeg mig for at aflyse den udendørs træning. Der var ingen grund til at bruge al min energi på det.

Mandag måtte jeg desværre blive hjemme fra arbejde, og jeg kunne mærke at sygdommen bundede en hel del i stress. Både i stress over arbejde, men også i stress over at SKULLE træne 2 gange om ugen. Så jeg har prioriteret benhårdt det næste stykke tid. Jeg har sat min boot camp træning på pause! Lidt af et nederlag, men en konsekvens af at jeg ikke kan magte det hele lige nu. Jeg starter nyt job på mandag, og ved endnu ikke hvordan min hverdag kommer til at se ud. Jeg har ind til nu været meget heldig med ret fleksible arbejdstider, og kun 15-20 minutters kørsel til og fra job. Men nu skal jeg pludselig køre ind i gennem trafikken i bymidten, og jeg ved endnu ikke hvor fleksibel min nye arbejdsplads er. Så der er en masse ubekendte faktorer, som jeg lige skal have styr på inden jeg kan overskue træningen igen.

Boot camp træningen må tages op igen, når jeg får styr på min nye hverdag. Og indtil da nøjes jeg med lidt løb. Jeg er stadig ved at træne op til halvmarathon, og det går efter planen. Så motionen er stadig en stor del af min hverdag.

 

Print Friendly

2 thoughts on “8 ugers boot camp: Uge #3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier