Dagens på en fridag

17.01.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer

Dagens_sainttropez_fauxfur_tommyhilfiger__suedeankleboots_thespacebetween1 Dagens_sainttropez_fauxfur_tommyhilfiger__suedeankleboots_thespacebetween2 Dagens_sainttropez_fauxfur_tommyhilfiger__suedeankleboots_thespacebetween3Bukser fra Black Swan, bluse fra H&M, jakke fra Saint Tropez og støvler fra Tommy Hilfiger

Fredag havde jeg taget en fridag. Ikke at det var en fridag uden planer – som jeg mest af alt havde brug for. Nej, det var en fridag, som var fyldt med en masse gøremål.  Jeg startede med en frisørtid hos min søster kl. 8, var til fotograf senere på formiddagen, var til et tjek med Anton på OUH lige over middag, og så brugte han og jeg det meste af eftermiddagen på at handle ind til gårsdagens fejring af Anton.

Så da klokken var 15 fredag eftermiddag, kunne jeg endelig slå benene op og nyde resten af dagen med mine unger. Men det gjorde vi så til gengæld også i fulde drag. Vi byggede BRIO togbaner med Antons fødselsdagsgaver i hele stuen,  lavede popcorn og så Disney Sjov.

Min søster klippede et godt stykke af garnet. Det trængte til at få de vintertrætte spidser af, og så synes jeg faktisk det var blevet lidt for langt. Jeg kan godt lide at det er fri af skuldrene. Farven var lidt svær at fange, men det har fået en lidt mere kold tone end sædvanligt. Manden spurgte om jeg var blevet gråhåret, men hvad ved han om at det topmoderne at have granny-hair. Jeg fik dog kun lagt de kølige reflekser ind i toppen. Et skridt af gangen ikk’! Så må jeg lige se om jeg vil gå hele vejen næste gang;-)

God søndag!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier