Udsalgskøb: Saint Tropez Faux Fur

11.01.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Sainttropez_fauxfur_pelsjakke_thespacebetween

Sainttropez_fauxfur2_thespacebetween

Kender I det med at man ser sig lun på en eller anden tendens? Sådan havde jeg det da vi kom hjem fra Thailand i november måned. Jeg så nemlig en blogger i en super lækker “pels” fra Modström. Det hele spillede bare. Det så sindssygt flot ud. Og ikke mindst varmt ud.

Jeg var lige kommet fra + 30 grader, og kom hjem til snevejr, så jeg var sikkert meget nem at påvirke. Tanken om en pelsjakke har dog hængt ved. Ikke at jeg har haft intentioner om at investere i en rigtig pels. For det har jeg ikke økonomien til. Så mange penge vil jeg ikke smide efter noget, som jeg ikke ved, om jeg kommer til at gå med. Men jeg har stadig haft lyst til at købe en fakefur jakke. Især også efter jeg læste Elles indlæg om vinterjakker, som byder på pels, pels og pels. Dog har jeg ikke kunne finde den rigtige jakke til mig.

Når man, som mig, ikke er så høj, så synes jeg hurtigt en fyldig pels jakke, kan komme til at se alt for voldsom ud. Især fordi de fleste af dem er oversize i snittet. Så jeg ville helst have en forholdsvis kort model. Og så måtte den gerne være “ikke sort”. Ikke en eller anden crazy farve. Men bare ikke sort.

Jeg faldt over denne Saint Tropez Faux Fur på udsalg, og tænkte at den måtte med hjem. Jeg havde måske forestillet mig at min jakke skulle være lidt længere, men jeg prøvede en anden model, og den skar mig lige midt på det bredeste sted af hofterne. Det så ikke super godt ud. Så jeg endte altså med en helt kort model.

Billederne er for resten taget af Sofia. Derfor frøperspektivet. Mon ikke hun ender med at blive mig egen lille husfotograf når hun bliver lidt større;-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Udsalgskøb: Saint Tropez Faux Fur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier