Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Tomat-squash lasagne (low carb)

11.02.2016 af: Tine Kategori: Mad, Opskrifter

Tomatsquashlasagne_lowcarblasagne_thespacebetween

Jeg er her stadig! Dog ikke så ofte som tidligere, men overskuddet skal nok komme tilbage igen. Jeg er stadig nyt-job ramt, og orker ikke andet end at smide mig på sofaen når ungerne er puttet. De sidste par dage har jeg endda også følt mig lidt halvsløj, men jeg har klaret det med Panodiler og masser af dyne-varme. Anton er også ramt, så det handler bare om at overleve for tiden. Jeg er ikke den mest spændende mor eller kone for tiden, men sådanne perioder har alle vel?

Mad skal vi dog have, så på den front står det ikke stille. Underligt nok får jeg energi og overskud af at stå i køkkenet, og bikse nye ting sammen, så vi har faktisk fået mange nye ting de sidste par uger. Det der er fælles for maden er dog, at det ikke tager særligt lang tid at lave. Det skal helst kunne laves på minimum 30 minutter.

Denne lasagne var jeg lidt spændt på, men den blev faktisk rigtig god. Dog bedst på andendagen, da den havde fået lov til at sætte sig lidt. Mine unger vil helst ikke have tingene blandet sammen, så da jeg stegte kødet, tog jeg noget fra til dem. Og det fik de så sammen med pasta og grøntsager on the side:-)

Lasagnen er ret low carb og low fat, men hvis man gerne vil have fedt end hvad hytteosten kan birdrage med, så kan man jo spise en avocado til ligesom jeg gjorde.

Tomat-squash lasagne, 4 personer

Ingredienser
500 g hakket oksekød
2 fed hvidløg
5 tsk. rød pesto eller tomatpuré
1 spsk. tørret oregano
1 squash
6-8 store tomater
5-6 spsk hytteost
Evt. en håndfuld revet ost
Lidt olie eller små til stegning

Fremgangsmåde
2 knust fed hvidløg svitses i lidt olie eller smør. Hakket oksekød svitses sammen med. 5 tsk rød pesto røres i, og der krydres med oregano, salt og peber. 1 squash og 6-8 tomater skæres i tynde skiver. De lægges lagvis med kødet i et fad. Kødet rækker kun til et lag, så jeg startede med tomater, så squash, så kød, så squash og til sidst tomater. Men det kan man jo gøre som man vil, eller efter fadstørrelse. 5-6 spsk hytteost smøres på toppen. Evt. også en håndfuld revet ost. Bag i ca 30 min ved 175 grader.

Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier