Dagens i asymmetrisk skjorte fra Zara

02.03.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Dagens_zara_asymmetriskskjorte_thespacebetween1 Dagens_zara_asymmetriskskjorte_thespacebetween2

Skjorte fra Zara, jeans fra Educe og Flux sneakers fra Adidas

I mandags da manden og jeg havde fri, foreslog han selv om vi ikke skulle tage ud i Rosengårdcentret og tulle lidt rundt! Vi havde egentlig planlagt en brunch i centrum, men det er snart blevet så besværligt at komme derind og at parkere derinde, at vi ikke lige kunne overskue det. Manden arbejder på Fisketorvet, og jeg arbejder på Odense havnen, så vi kører begge i den sindssyge trafik og det omfattende vejarbejde hver dag. Vi kunne derfor ikke lige overskue også at skulle køre i det på vores fridag. Så vi endte altså i Rosengårdcentret. Det tager ikke mere end 10 minutter at køre der til og der er altid en ledig p-plads.

Vi endte i Zara, og jeg købte en skjorte med hjem. Jeg havde egentlig set mig lun på en mere kropsnær variant, men de små spanske størrelser gjorde at den desværre var lige stram nok om maven. Lige ved navlen blev den ved med at gabe. Jeg hader når skjorter nærmest åbner sig ned langs knapperne, fordi de er for stramme. Så den måtte jeg altså lade hænge. Jeg tog i stedet denne asymmetriske skjorte med hjem.

Den er blevet lidt krøllet efter en lang arbejdsdag, men you get the picture:-).

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier