Adidas Neo Light Racer

30.03.2016 af: Tine Kategori: Nye køb

Adidasneolightracer_thespacebetween

Da jeg havde fødselsdag for over 1 måned siden, fik jeg et par grå New Balance sneakers i fødselsdagsgave af mine forældre. Jeg havde ønsket mig et par lyse kondisko til her til foråret og sommeren. Jeg har nemlig mest mørke sko, og kan godt mangle et par, der kan gå til lysere tøj;-)

New Balance skoene var rigtigt flotte! Men de passede ikke til min fod. De var på en eller anden måde meget lange og meget smalle. Det så helt forkert ud! Så jeg måtte desværre levere dem tilbage. Jeg havde dog et par andre sko i tankerne, for jeg havde nogle måneder forinden luret på et par fra Adidas. Det var dog lidt af et detektivarbejde at opstøve dem, for de er åbenbart blever revet væk fra hylderne. Jeg kunne kun finde dem i Australien med alt for dyr fragt. Og så i een dansk webshop. Dog kun i en meget lille størrelse. Øv!

Men så fandt jeg dem på Trendsales. Endda nærmest ubrugte, og til en rimelig pris. Desværre var jeg stødt på en dårlig sælger for hun valgte af afvise handlen og lod aldrig høre fra sig på trods af adskillige høflige henvendelser. Heldigvis blev der kort efter lagt endnu et par til salg. Denne gang i Odense, og derfor var jeg før påske et smut forbi den søde sælger for at hente dem.

Jeg har haft dem på de sidste par dage. Og jeg er SÅ glad for dem! Det er nærmest helt pinligt at man (jeg) kan være så glad for et par sko:-). Men der er bare noget med farverne, som gør mig glad. Og så er de super gode at gå i. Mange Adidas varianter er ligesom mere luftige at gå i. Lidt ligesom mine Flux, som jeg også elsker at have på!

Er de ikke fine?

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Adidas Neo Light Racer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier