Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Når solen kommer frem skal der nye ting i skabet

06.05.2016 af: Tine Kategori: Inspiration

 

Forårsoutfit_ønskermig_esprit_ganni_stellamccartney

Vi nyder et par dage i et sommerhus i Nordvestlige hjørne af Danmark. Nærmere betegnet i Harboøre, som ligger i Nordjylland. Eller siger man Vendsyssel når man er på de kanter? Jeg var stærk i geografi en gang, men jeg må ærligt indrømme at jeg ikke ved så meget om egnen. Det er mit første besøg nogensinde, så det hele er nyt for mig.

På trods af den stridige Vesterhavsblæst, så har vi faktisk ganske fint vejr. Med lidt held, kan vi finde læ på terrassen og nyde at solens stråler varmer os igennem. Det er dog lidt for koldt til sommertøj, men det afholder mig ikke fra at drømme om at putte nye ting i mit skab. Jeg mangler især tøj til denne årstid. Altså noget som er let og luftigt, men som samtidigt ikke er alt for sommerligt.

Jeg synes tit jeg mangler kjole er til hverdag. Kjoler, der er passende til at arbejde i. For mit vedkommende handler det om at de har et lille ærme, gerne langt som Carmen kjolen fra Esprit, men også at de har en passende længde til lige omkring knæet. Kjolen må gerne have et fint mønster, så den ikke bliver alt for dyster.

Sidste på foråret hopper jeg i ballerinaer, og de bliver skambrugt nærmest lige ind til oktober måned. Jeg er på udkig efter et par lyse, og tænker at disse Kimberly flats fra Ganni kunne være et udmærket bud. Jeg betaler gerne lidt ekstra for godt fodtøj, da jeg synes at billige sko har en tendens til at blive skæve og udtrådte.

Samtidig ønsker jeg mig en lille fin hverdagstaske. En som blot skal indeholde pung og mobil, og som lige kan smides over skulderen, når man skal ud af døren. Jeg har længe været lun på Stella McCartney’s tasker, og jeg ville super gerne eje en af hendes bucket bags. Måske det bliver min næste gave til mig selv!;-)

Print Friendly

2 thoughts on “Når solen kommer frem skal der nye ting i skabet

  1. PS Tine – det hedder ikke Vendsyssel derover hvor du er – jeg er ikke helt klar over hvad det hedder der, men Vendsyssel er det allernordligste af Nordjylland (og primært Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommune)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier