Ny bikini fra Femilet

05.05.2016 af: Tine Kategori: Nyt, Vægttab

Femilet_bikini_thespacebetween

Femiliet_bikini_tortuga_thespacebetween

Med et vægttab følger også en masse nyt tøj. Jeg har især brugt rigtigt mange penge på undertøj – og på bikinier. For de 15 kg har ikke kun resulteret i mindre lår og smallere talje. Nej, der er også røget en del af barmen! Jeg føler nærmest at de 10 kg er kommet direkte fra nødderne:-). Det betyder desværre at de er ret triste efterhånden. At amme 2 børn med 1 1/2 års mellemrum og derefter tabe sig 15 kg gør ikke noget godt for fylden;-)

Jeg følte derfor jeg var på en mission impossible, da jeg i forrige weekend begav mig ud for at finde en ny bikini. Jeg endte dog i Femilet i Rosengårdcentret hos en virkelig sød ekspedient. Hun forstod at finde de rigtige ting frem, og opfordrede mig til at prøve noget, som jeg ellers ville være gået uden om.

Jeg havde på forhånd besluttet mig for at det skulle være en sort bikini. Sidste år købte jeg en fushia-farvet og den kan til nøds godt stadig bruges, men jeg ville gerne have en mere rolig en. En som måske var mere brugbar under en sommertop. Når jeg er på ferie, smider jeg tit bare en kjole eller en top over bikinien i løbet af dagen, og min forfængelighed gør at det gerne må passe sammen – og så er sort bare bedst;-)

Efter at have prøvet et utal af trusser og toppe, faldt valget på en top med en snoet effekt og et spænde i midten. Det var den, der fik den bedste kavalergang frem i min ret trætte barm;-). Skålene er forede og formstøbt, og giver en fint lille løft uden at det bliver alt for voldsomt. Jeg prøvede også samme model i en bandeau, men jeg fik Linse-bryster. Min 75E blev alt for voldsom i sådan en type top.

Trusserne er vel mest en hipster. De har lidt rynke-effekt foran på den ene side, hvilket gør at de ligger sig pænt hen over maven. Og så har de en fin lille detalje på numsen. De har et brasiliansk cut bag på. Altså sådan en en lille rynke hen over numsen. Det giver på en eller anden måde illusionen om en rundere numse. Min er bred nok, men den er ikke en squat-numse, og derfor har den godt af at se knapt så flad ud:-)

Både top og trusse er den model, der hedder Tortuga, og kan som sagt fås hos Femilet. Jeg gav 400 kr. for toppen og 250 kr. for trussen.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier