Fars Dags Gave

05.06.2016 af: Tine Kategori: Nyt, Snik snak

Farsdagsgave_beoplay_thespacebetween

Sikke et fantastisk vejr! Vi har nydt weekenden i fulde drag. Badebassinet kom op fredag eftermiddag, og det er blevet brugt flittigt hele weekenden. Desværre er ungerne ikke så gode til at holde det rent for græs og jord, så jeg har ikke badet i det;-). Men jeg har kigget på dem fra hængekøjen lige ved siden af.

Min elskede mand og børnenes kærlige far skulle selvfølgelig begaves i anledning af Fars Dag. Jeg gik i tænkeboks for lang tid siden, for jeg synes altid det er så svært at finde en gave til ham. Min mand passer aldrig rigtigt til alle de forslag, der bliver givet. Dog synes jeg tanken om et verdenskort, som kan skraveres er rigtig sjov, da min mand og jeg er ret rejselystne. Så det kunne være en fed gimmick til ham.

De andre år har han fx fået en kreditkortholder med indgravering, specialøl eller noget tøj. I år havde jeg dog lyst til at forkæle ham lidt ekstra, og jeg endte med at købe en Beoplay højttaler til ham. Vi har tit snakket om at vi manglede lidt musik til terrassen, og jeg tænker at denne vil være perfekt til at tage med derud. Og så er den jo heldigvis super smuk at se på! Vi har testet den af hele dagen, og jeg er virkelig tilfreds med lyden. Den kan spille ret højt – og ret godt. Sofia har allerede sagt at hun ønsker sig en når hun bliver 5 år;-). Vi satte nemlig MGP på, og den lille dame dansede rundt i bar numse!

Min egen far fik en masse planter til haven. Tomat, peberfrugt, chili, vandmelon og en hulens masse krydderurter. Så mangler han bare drivhuset, men det må han selv købe;-)

Hvad har I givet jeres fædre/jeres børns far?

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Fars Dags Gave

  1. Det var da også en ualmindelig lækker gave han fik sig, så jeg kan da sagtens forstå at Sofia også ønsker sig en 🙂

    Min mand fik tøj af Julie og min egen far havde jeg købt en billet til Runrig koncert (min mor fik en til mors dag) og nogle special øl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier