Weekend Get Away

13.06.2016 af: Tine Kategori: Nye køb, Nyt, Rejser

Mcarthurglen_designeroutlet_neumünster_thespacebetween

Dagene forsvinder alt for hurtigt for tiden. Jeg synes det hele går alt for stærkt, og jeg glæder mig til at der står ferie i kalenderen. Jeg glæder mig til 3 uger med dem, jeg elsker. 3 uger uden gøremål. Bare os!

Jeg har dog egentlig ikke grund til at brokke mig, for denne weekend var jeg på en lille get away med min kære husbond. Lørdag morgen drog vi – uden ungerne – til Neumünster, hvor den stod på 4-5 timers shopping i McArthur Glen Designeroutlet. Og efterfølgende kørte vi til Kiel, hvor han havde booket ophold på et hyggeligt lille wellness-hotel. Efter alt for meget fantastisk mad lørdag aften, og en afslappende massage søndag formiddag, landede vi i Odense søndag kl. 15.30. Ud over en masse shopping-poser var bilen fyldt med chokolade og Pepsi Max, da vi også rundede Fleggaard på vejen hjem;-)

Jeg har slet ikke haft tid til at åbne nogle af poserne, men mon ikke jeg finder et ledigt øjeblik en af dagene. Jeg var nemlig så heldig at blive begavet af min kære husbond i Michael Kors butikken. Og sådan noget kan jo aldrig gå helt galt!!!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier