Minder i vores bryllupsbog

16.06.2016 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Bryllupsbog med minder

Bryllupsbog med minder fra den store dag

I forgårs fejrede manden og jeg 2 års bryllupsdag, og jeg brugte det mest af aftenen med at kigge vores bryllupsbog igennem. Jeg lavede den kort efter brylluppet, og hiver dem frem fra tid til anden. Det er så hyggeligt at kigge alle billederne igennem, og mindes vores fantastiske kærlighedsfest. Jeg samlede billeder fra både fotograf og gæster, og havde over 2000 billeder at vælge imellem. Jeg har lavet bogen til et miks af de officielle bryllupsbilleder, de billeder fotografen tog unden forberedelserne, fx da jeg tog min kjole på, billeder fra middagen og gæsternes egne billeder. Jeg synes det givet er fint uformelt udtryk, og den er spændende at kigge i for andre end os – tror jeg! Et af de billeder, jeg elsker allermest er faktisk et gruppebillede af os og vores gæster. Det er så hyggeligt at have alle samlet. Og så er jeg vild med de billeder fra kirken. Man kan næsten føle spændingen! Jeg elsker selvfølgelig også billederne af min mand og jeg, men altså…. I ved sikkert, hvad jeg mener;-)

Bogen blev lavet hos Photobox i sin tid, men der er jo mange andre steder at lave sådan en. Det var vigtigt for mig at bogen var let at sætte op, og at den var i ordentlig kvalitet. Med limet ryg, tykke sider og fin glans. Og jeg endte faktisk med at få to bøger, selvom jeg kun bestilte en. Da bogen kom hjem var der nemlig små farvefejl i nogle af billederne, og jeg endte derfor med at få en erstatning, og måtte beholde den gamle. Så nu har jeg en, som en af ungerne kan få, når og hvis de er interessede i det.

Jeg har faktisk lidt en plan om fremover at lave en fotobog for hvert år fremover. En fotobog af vores liv. Vi har egentlig fremkaldt rigtigt mange billeder siden Sofia blev født, men de fylder helt sindssygt når de er i albums. Bøger fylder lidt mindre. På den måde bliver der ikke alt for meget tryk på i skabene!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier