Helt nede i tempo

12.07.2016 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

img_8263.jpg

Der sker ikke så meget her på matriklen for tiden! Dagene går sindssygt hurtigt, og jeg når ikke rigtigt noget. Før jeg ser mig om er dagen gået. Jeg ved ikke hvordan jeg nogensinde havde tid til at arbejde:-)

I går holdt ungerne og jeg igen en fridag. Anton skulle på legeaftale hos en ferieramt ven fra børnehaven. Sofia og jeg havde tøsetid imens. Hun måtte selv bestemme, hvad vi skulle lave. Hun valgte legeland. Så vi nåede lige et par timer inden vi hentede Anton igen.

Legeriet tog hårdt på Anton og jeg fandt ham sovende på værelset, da jeg havde snakket med TDC. Den samtale var åbenbart for kedelig til ham! Det er nu også dødens pølse at snakke med dem. Men jeg har overtaget mine abonnementer fra min tidligere arbejdsgiver, og det volder lidt problemer. TDC har åbenbart solgt mig et abonnement, som ikke kan lade sig gøre. De har ellers selv vejledt mig, så det er møg irriterende at skulle rode med det. Nu skal der igen udfyldes en masse papirer. Øv!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier