Ny Michael Kors taske til arbejdsbrug

30.06.2016 af: Tine Kategori: Nyt

image

 

image

Det virker jo totalt åndssvagt at rable om en arbejdstaske på den dag, hvor jeg har haft sidste arbejdsdag. Og hvor jeg nu står uden job. Men! Jeg regner jo helt sikkert med at komme ud på arbejdsmarkedet igen snart, så derfor skulle der selvfølgelig en ny arbejdstaske til:-)

Ud over at min mand var så sød at invitere mig til Tyskland på en kombineret shoppe- og wellness weekend for et par uger siden, så havde han også tilføjet i gavekortet at jeg kunne vælge en Michael Kors taske i butikken i Neumünster. Faktisk var det min mors dags gave. Dem der kender mig ved, at det er en gave lige i min ånd;-)

Jeg havde allerede hjemmefra besluttet at tasken skulle være en ny taske til arbejdsbrug. Jeg købte en fra Marc by Marc Jacobs efter min barsel med Anton, og efter daglig brug i over 2 1/2 år, er den meget slidt. Især hankene er godt medtaget. De “smuldrer” faktisk lidt. Så jeg trænger virkelig til en ny.

Ret belejligt viste det sig at Michael Kors butikken havde udsalg. Dog kun på bestemte varer. Men man kunne faktisk spare en del penge (jeg endte faktisk med at give mig selv en Michael Kors taske også. Shhh!). Denne taske var dog ikke på tilbud. Så manden måtte punge ud. Havde jeg valgt den i en mørkere farve, havde der været meget at spare på den. Men den farve var altså bare ikke lige mig.

Når det drejer sig om arbejdstasker er det efter min mening vigtigt at tasken både kan komme på skulderen og bæres i hanken. Og så er det vigtigt at den kan rumme en computer og de vigtigste papirer. Og så skal den selvfølgelig kunne komme i cykelkurven:-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier