Soaked In Luxury kjole med palmeprint

06.06.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Soakedinluxury_pallas_palmeprint_thespacebetween1 Soakedinluxury_pallas_palmeprint_thespacebetween2 Soakedinluxury_pallas_palmeprint_thespacebetween3 Soakedinluxury_pallas_palmeprint_thespacebetween4

I lørdags var vi til fødselsdag hos min søster og min nevø. Henholdsvis 31 år i maj og 5 år i næste uge. Jeg havde tøjkrise, for jeg havde mest lyst til bare at rende rundt i bikini, men da den også stod på 1 times bowling, så var det nok ikke det mest passende outfit. Efter et par skift, endte jeg i en ny kjole fra Soaked In Luxury. Den købte jeg i Magasin for et par uger siden, og selvom prisen var lidt i den høje ende, så har jeg ikke fortrudt et sekund. Jeg er simpelthen så glad for den! Jeg elsker alt ved den. Længden, de små ærmer, indkigget på ryggen, printet, materialet. Alt!

Den er endda så smart lavet at man kan tage det lille overstykke eller toppen af, så det bliver en kjole med tynde stroppe. Det er sgu da sjovt! Kjolen har elastisk talje, på mig sidder den det rigtige sted. Det er altid knald eller fald med sådan nogle elastikker. For enten er de helt perfekte, eller også skærer de det helt forkerte sted. Jeg er ret kort i overkroppen, og med forholdsvis lange ben – altså for en på 165 cm;-)

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Soaked In Luxury kjole med palmeprint

  1. Hvor er du bare fin! Det er længe siden, jeg har været forbi din blog, så det er hyggeligt at få læst lidt op på dit liv, når jeg ikke lige tjekker Fb. Hæhæ.
    Nå, men jeg læste lige dit sidste indlæg – det bliver spændende.

    • Tak:-). Hyggeligt at du kigger forbi. Jeg er selv en nød til at læse blogs for tiden. Livet byder på så mange andre ting, så der er ikke mange minutter til overs til bloglæsning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier