For 5 år siden…

06.08.2016 af: Tine Kategori: Børn, Graviditet, Snik snak

image

… var jeg gået 1 dag over tid med Sofia, og så sådan ud. Jeg var efterhånden ret utålmodig, og var blevet godt træt af det evindelige spørgsmål fra familie og venner ‘om jeg ikke snart havde tænkt mig at føde?’! Der var ikke noget, jeg hellere ville, men man er jo ikke selv herre over, hvornår det sker.

Jeg havde en let graviditet. Ingen gener, graviditetssukkersyge eller plukkeveer. I slutningen af graviditeten blev det dog vurderet at Sofia lå med numsen nedad, men efter en scanning viste det sig at være forkert. Hun lå som hun skulle, og blev vurderet til at følge alle kurver perfekt. Jeg tog 11-12 kg på, og var plaget af vand i fødder og hænder til sidst. Men jeg var jo også højgravid hen over sommeren, så det var vel næsten forventeligt.

Jeg endte med at føde 5 dage efter termin, og det var den vildeste oplevelse nogensinde! Tænk at den lille bitte pige havde ligget inde i min mave. Tænk at hun var en kombi af mig og min mand. Tænk at jeg kunne elske så meget.

Fødslen var lidt langtrukken, og strakte sig over 24 timer. Veerne begyndte sen eftermiddag og ved midnatstid tog vi på sygehuset. I løbet af natten gik de dog i sig selv, og jeg fik akupunktur for at smertestille. Sen eftermiddag næste dag besluttede jordemoderen at give mig vestimulerende sammen med en epidural. Og så gik det stærk. På under 1 time kom der en lille smuk pige på 3200 g og 49 cm ud.

Jeg havde det rigtigt fint efter fødslen og havde faktisk ikke de store problemer med at finde mig tilrette i min nye rolle. Amning og søvn var ret ligetil. Min mand havde lang barsel efter fødslen og vi hyggede virkelig. Det var noget af en luksus at have 8 uger sammen.

Tænk at min lille baby nu er 5 år. Min store smukke datter<3.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

7 thoughts on “For 5 år siden…

  1. Vildt at det er 5 år siden Sofia kom til verden! Så har jeg efterhånden fulgt dig og din blog længe. Stort tillykke med de 5 år til hende – tiden går alt for stærkt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier