Vægttab 2.0

05.08.2016 af: Tine Kategori: Snik snak, Vægttab

IMG_8067

For 2 år siden gik jeg igang med en større ænring af mit liv. Jeg lagde kosten om for at blive sund. For at tabe mig. For at nærme mig et normalt BMI, da det var, hvad der skulle til for at få muligheden for en operation af mit maveskind. Et maveskind som hænger en del efter 2 tætte graviditeter, og som volder mig en del problemer ift rødme og kløe.

Motivationen var i top, og efter 3 måneder var der røget 10 kg. Yderligere et par måneder efter var jeg endnu 5 kg lettere. Jeg var faktisk ret chokeret over hvor ‘let’ det var. Jeg pillede ikke ved motionen, men lagde min kost helt om. Jeg droppede brød, pasta, ris og lignende. Skar al sukker ud. Droppede fx min elskede Faxe Kondi. Men det gav jo pote:-)

Men! Jeg har stadig ikke et normalt BMI, og tager derfor en tur mere. Min vægt er steget er par kilo (4 kg faktisk) ift da jeg var længst nede sidste sommer, så målet er at tabe 10 kg inden jul. Jeg er allerede gået igang og har været sukkerfri siden mandag morgen. Jeg har heller ikke spist brød osv. Kun kød og grønt. Og lidt nødder og bønner. Jeg har haft sindssyg hovedpine, men jeg kan mærke at kroppen har det godt. Jeg glæder mig til at stige på vægten søndag morgen, og skal nok melde om min fremgang(/tilbagegang) igennem hele projektet. Lige som sidst, hvor jeg meldte ind hver uge.

Jeres store opbakning betød virkelig meget sidste gang, så jeg håber I er klar på en omgang mere?

 

 

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Vægttab 2.0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier