Feriepause

02.08.2016 af: Tine Kategori: Bloggen, Snik snak

image

Der har været usædvanligt stille på bloggen de sidste mange uger. Man skulle tro, jeg havde ekstra meget tid til at blogge når nu jeg ikke arbejder. Men sandheden er faktisk at jeg både har været ferieramt, og at jeg ikke har en særlig god computer efter jeg er blevet ledig. Jeg har været så heldig at alle mine arbejdsgivere har stillet bærbare til rådighed, så jeg har kun en oldgammel HP at blogge fra. Den er nok 10 år gammel efterhånden. Og I kan nok forestille jer, at den ikke er det hurtigste dyr i skoven. Den kan ikke holde strøm, og SKAL være tilkoblet et stik (der lige ryger fordelen ved en bærbar), den er 30 minutter om at starte op, og den har svært ved billedredigeringsprogrammer. Alt i alt er rigtigt dårligt udgangspunkt for at blogge.

Jeg kunne jo bare blogge fra telefonen, men da jeg tager de fleste at mine billeder med spejlreflekskameraet, er det lidt omstændigt med at lægge billeder ind. Jeg er dog ret aktiv på Instagram tinethespacebetween, så følg mig endelig derinde:-).

Men jeg savner at blogge. Jeg savner at dele min hverdag. Vise en masse billeder. Skrive en masse ord. Og så savner jeg alle jeres kommentarer. Er I her stadig?

Mine sidste 2 uger er gået med at holde ferie. Først en uge i sommerhus på Lolland, og dernæst direkte videre til en uge på Samos, hvor billedet også er fra. Vi landede i Odense søndag aften, og er ved at komme igennem det værste vasketøj og sjove feriekøb. På mandag starter hverdagen for mand og børn, mens jeg kan nyde resten af august som ledig. 1/9 står den nemlig på nyt job til mig. Kontrakten er endnu ikke underskrevet, men den er på trapperne. Jeg skal nok fortælle mere, når det er officielt:-)

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Feriepause

  1. Ej hvor dejligt du har fundet job allerede 🙂 Glæder mig til at høre mere om det 😀

    Synd med computeren, vil ellers rigtig gerne se feriebillederne 🙂

    • Jeg har været igang med at slette en masse ting fra computeren, og så håber jeg at det hjælper.

      Glæder mig også til at fortælle mere om jobbet;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier