Fejring af ledighed med champagneaften

03.07.2016 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter, Snik snak

image

image image image image

image

Weekenden er suset forbi med fuld hastighed, og jeg glæder mit over at jeg ikke skal på arbejde i morgen;-). Jeg har netop brugt 1½ (!) time på at udfylde alle de krævede ting på Jobnet og på min a-kasses hjemmeside. Ud over det obligatoriske CV og hvilke stillinger, man søger, så skal man også forklare ens jobsøgningsstrategi, skrive en jobplan og udfylde sin job-blog. Man kommer i hvert fald ikke sovende ind i dagpengesystemet. Men det er jo egentlig også okay!

Fredag var min første dag med ledighed, og jeg havde for lang tid siden booket både ansigtsbehandling og kropspeeling. Så efter at have afleveret ungerne og meldt mig ledig hos a-kasse og på Jobnet, brugte jeg er par timer med ren selvforkælelse. Ikke den mest økonomiske fornuftige beslutning, men jeg har heldigvis sparet op til min situation, da jeg jo selv har valgt at blive ledig.

Ungerne blev hentet lige efter middag, og så nåede jeg ellers en jobsamtale, inden jeg havde inviteret min mand ud af spise. Jeg besluttede at give den fuld gas, og vi endte til champagneaften hos Pasfall i Odense. Et arrangement, hvor man kun fik serveret champagne til den mest fantastiske 5 retters menu. Tjenerne var ikke nærrige med opskænkningen og jeg var allerede tipsy efter forretten. Så kan I jo selv gætte hvilket humør jeg var i efter alle 5 retter;-). Jeg tror faktisk aldrig min mand har set mig så fuld!

Konceptet champagneaften stak helt af for os, og vi endte som et par fulde teenagere i det odenseanske natteliv. Vi var ved at blive smidt ud af Heidis Bierbar fordi vi ikke ville lægge jakkerne i garderoben og vi gik byen rundt efter et pizzaslice (som om man er det mindste sulten efter 5 retters mad!) før vi tog en taxa hjem.

Vi fik kværnet vores slize inde jeg faldt om på sengen, men min mand var på toilettet. Sexy! Så meget for børnefri aften;-)

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Fejring af ledighed med champagneaften

  1. Pingback: The Space Between Pizza Night med hjemmelavet pizza - The Space Between

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier