Efterårsklare børn i termostøvler

18.09.2016 af: Tine Kategori: Børn

termostoevler_enfant_thespacebetween

Det virker jo totalt åndssvagt at indkøbe termostøvler til ungerne i dette fantastiske solskinsvejr. Men om lidt kommer efterårsvejret buldrende, og så plejer jeg at komme lidt på bagkant med især termostøvler. Flere år har vi faktisk oplevet at måtte det halve af byen rundt for at finde nogle i de rigtige størrelser.

Men i år har jeg allerede købt termostøvler. Jeg vil nemlig være sikker på at mine unger fik nogle, som passer til deres små ben og fødder. For ja, mine børn har begge dele. Og det kan altså godt se ret komisk ud med en kæmpe termostøvle på et lille bitte ben. Så det er bare med at finde nogle, som ikke er for høje i skaftet, som ikke vejer for meget, og som er lette at tage på.

Jeg synes tit termostøvler er så klodsede. De kommer nærmest gående med barnet. Det skulle jo helst være omvendt. Men i år sætter jeg min lidt til disse termostøvler fra Enfant. De vejer ikke særligt meget, og så er de forholdsvis smalle i skaftet. Dog ikke så små at Anton ikke selv kan tage dem af og på. I min verden nytter det ikke noget at købe fodtøj til børn, som de ikke selv kan tage på. Det er da ulideligt for barnet at skulle vente på en pædagog, hver gang skoene skal af eller på.

Termostøvlerne er købt i en lille lokal børnetøjsbiks, My Mini, i Dalum i Odense. De har så mange fine ting, og jeg måtte ærligt talt styre mig for ikke at bruge et helt års børnepenge på én dag. Sofia skal nemlig have nyt termotøj og Anton mangler regntøj.

Jeg er som mange andre også dybt forelsket i de fine termotøj fra Wheat, men jeg synes overhovedet ikke det er praktisk. Som i overhovedet ikke. De mørke farver kan måske gå an, men jeg synes det virker for fint i stoffet. Mine børn ville slide det i stykker på 10 minutter. De ruller sig i mudder, smider sig i vandpytterne og kravler under hver en sten. Og det skal de have lov til uden at jeg blinker det mindste eller ærgrer mig. Det ville jeg nok med et sæt termotøj til 500 kr. Så her tyer jeg altså tit til en billig variant. Det kan jeg skifte ud i løbet af sæsonen, hvis det bliver alt for slidt.

Faktisk har jeg gode erfaringer med termotøj fra Bilka eller Føtex, men regntøj er jeg lidt mere i tvivl om, for det skal helst holde ungerne tørre, mens det også er til at ånde i. Så det skal helst være af en vis kvalitet. Kan I anbefale noget?

Har I købt ind til efteråret?

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Efterårsklare børn i termostøvler

  1. Hej Tine. Vi køber altid Mikline Termotøj og det er jeg virkelig glad for, bare husk at købe det med fleece i. Regntøj har jeg været en del rundt om og må hælder til at det fra TTH er det bedste.. Det fås tit på udsalg hvis man går lidt på kompromis med farven Knus Marianne

    • Tak for tip. Er det uden fleece for tyndt?
      Sofia har faktisk TTH regntøj nu, og det har været fint. Dog synes jeg hun bliver lidt varm i det. Men det er også selebukser. Denne gang går jeg efter nogle uden seler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier