Vinterklar med nyt tøj og sko

27.09.2016 af: Tine Kategori: Inspiration, Nye køb

ganni_mascha_texas_boots_vintrstoevler

På trods af at jeg tidligere i dag sad med bare ben på solstolen på terrassen, så er jeg faktisk allerede begyndt at gøre min vintergarderobe klar. For lige pludselig kommer det kolde vejr buldrende, og så er det godt at være klar (I kan nok høre at det er den forklaring, jeg har givet min mand :-0).

Jeg har allerede indkøbt de meget populære Ganni Masha Texas Boots vinterstøvler. Faktisk synes jeg det er svært at finde et par varme støvler, man også kan bruge til arbejdsbrug. De er tit så kluntede, at jeg føler mig som bambi på glatis når jeg har dem på. Men disse er mere elegante – og er samtidig varme.

Til vinteren hører en god uldfrakke. Jeg er mest til lange jakker, da jeg kan være lidt af en frossenpind. Jakken fra Esprit er strikket uldmiks, og jeg elsker at dem har nogle fine detaljer på krave og lommer. Den er nok ikke til de vilde kælketure, da den kun lukkes med 2 knapper, men den er perfekt til arbejdsbrug.

Som prikken over i’et skal jeg have fat i en stort cashmere tørklæde. Jeg trænger virkelig til en opdatering på den front. Og lige netop her vil jeg gerne betale lidt ekstra penge for at få et tørklæde, der er blødt og varmt. Jeg har tidligere købt nogle, som kradsede så meget at jeg var helt rød på halsen efter bare en kort tur med det på. Det gider jeg simpelthen ikke. Så nu må jeg hellere investere i noget ordentligt. Dette er fra Ralph Lauren og kan købes hos Phigo i Svendborg. Den er butik er by the was et besøg værd, hvis I er på Fyn. Og ellers kan webshoppen også anbefales. Men pas på! De har mange gode sager:-)

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Vinterklar med nyt tøj og sko

  1. Fine sager. Har selv købt en sort jakke ved esprit til vinteren. Har også en dunjakke fra tidligere som kan bruges hvis det blir mega koldt.

    Vil anbefale dig at købe et Beck Søndergaard tørklæde. De laver nogen af uld og silke. Så lækre og varmer uden at krasse
    De koster 500-600 kr mener jeg.

    • Jeg har også en sindssyg lækker dunjakke fra Esprit, som jeg købte for et par år siden. Den er jeg super glad for.

      Tak for tippet med halstørklæde. Det vil jeg da lige undersøge nærmere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier