Size Happy

06.11.2016 af: Tine Kategori: Vægttab

dagens_thespacebetween

At finde min size happy, har været lidt af en rejse. Jeg startede for over 2 år siden med et ønske om at blive mere sund, da jeg hen over årene var endt med et alt for højt BMI. Egentlig var jeg glad for mig selv og for mit liv, men kan godt i bagklogskabens klare lys se, at det var jeg egentlig ikke. Jeg var blevet lullet ind i en tryg mor-/konerolle, og trængte til at gøre noget for mig selv – og for  mine børn. Ment på den måde, at jeg trængte til mere energi og højere humør for at være en bedre mor og hustru.

Jeg besluttede mig derfor for at lægge min livsstil om. Den sætning lyder så slidt, men jeg trængte virkelig til at gøre noget andet, end det jeg var vant til-  og end det, jeg havde prøvet 10 gange før. For ja, jeg havde jo prøvet at tabe mig før. Men bare ikke med 100% ihærdighed og gåpåmod. Denne gang mærkede jeg en helt anden vilje og stålfasthed, som betød at jeg var on fire fra dag 1;-)

Energien steg i takt med at kiloene raslede af. 10 kg forsvandt overraskende let, og 6 mere gjorde mig nærmest flyvende. Det var nok også derfor der skulle ske noget på jobfronten for et års tid siden. Jeg trængte til at iscenesætte mig selv på en ny måde – at starte forfra som en ny Tine. For der skete noget med mig, da min krop blev sundere og sundere. Jeg havde ikke lyst til at være “låst” af mit gamle jeg. Jeg havde brug for at finde netop det, der gjorde mig mest glad. Til ikke kun at være size happy, men også leve som size happy.

Efter 6 måneder med ny livsstil, og et vægttab på de 15-16 kg, gik det hele lidt i stå. Vægttabet stabiliserede sig på 14-15 kg, og dér har det ligget det sidste 1½ år. Og jeg er glad. Jeg har indset at det nok er dér, hvor jeg skal ligge. Dér hvor jeg kan spise vafler med flødeskum og drikke kakao den ene dag, og hvor jeg kan tabe mig den anden dag. Dér hvor livet er godt. Dér hvor livet et bedst. Dér hvor jeg er er happy. Size happy.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier