Michael Kors Florence leather mini messenger

13.12.2016 af: Tine Kategori: Nye køb

michaelkors_messenger

Jeg har så svært ved at styre mig, når jeg bliver sluppet løs i en taskebutik. Især når der så er udsalg i butikken. Præcis som det skete, da jeg besøgte Michael Kors butikken i Neumünster Designer Outlet tidligere på året. Jeg måtte have en lille Michael Kors taske med hjem. Ja, faktisk havde jeg to Michael Kors tasker med hjem. Den ene var dog en gave fra min dejlige mand, så den tæller selvfølgelig ikke med i mit hvor-mange-tasker-må-Tine-købe-om-året regnskab!

Jeg havde umanerligt svært ved at bestemme mig for hvilken taske, jeg skulle købe med hjem. Jeg fik egentlig ret hurtigt kredset mig ind på at det skulle være en lille cross body, men farve og model tog mig godt nok lang tid at finde ud af. Jeg endte med at se mig lun på Florence Mini modellen. Jeg havde både en grå, en brun, en lyseblå og en sort i spil også. Men jeg endte altså med den baby lyserøde Michael Kors taske. Og jeg har ikke fortrudt et sekund. Jeg bliver simpelthen i så godt humør hver gang jeg finder den frem.

I starten var jeg i tvivl om jeg ville få den brugt pga. farven, men det er faktisk oftest den, jeg hiver frem, når jeg skal have en lille taske med. Jeg har oftest mørkt tøj på, og så er det i mine øjne sjovest med en i øjenfaldende taske.

Selvom jeg efterhånden har skabet fyldt med dejlige små tasker, så har jeg faktisk endnu en på ønskesedlen til jul. Nemlig en Mini Lily fra Mulberry. Den ville hænge så fint på min skulder. Dog er den nok lidt over budget for nogle af mine gavegivere, men man kan jo altid have lov at håbe;-)

HUSK AT DELTAGE I KONKURRENCEN OM ET VALGRIT CARRIE TAYLOR UR FRA URKOMPAGNET

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier