Vind et valgfrit Carrie Taylor ur fra Urkompagniet

11.12.2016 af: Tine Kategori: Samarbejde

SPONSERET

urkompagniet_carrietaylor

Urkompagniet har været så søde at sponsere et ur til en heldig læser her på bloggen.  Nemlig et valgfrit Carrie Taylor ur! Jeg har Lexington modellen på i dag, og det er super fint. Det er tilpas oversize uden at overtage håndleddet. Og så er det let – det vejer ingenting. Så jeg bemærker nærmest ikke at jeg har det på.

Dem, som kender mig – eller som har læst med længe – ved, at jeg er watchoholic. Jeg elsker ure! Min samling er uendelig, og lige nu tæller den nok plus 25 ure. Jeg viste mine ure frem for 5 år siden, og her talte min samling 12 ure. Så der er er sket meget siden da. Enkelte ure er ikke i samlingen mere, men der er tværtimod føjet mange flere ure til. Jeg er fx vild med Michael Kors og Marc Jacobs, så derfor har de nu også plads i min samling.

Når det kommer til ure, har jeg ingen præference for om det er sølv, guld, rosegold eller lignende. Jeg har ingen favorit. Jeg bruger uret som et smykke, og derfor varierer mit førstevalg alt efter hvilket tøj, uret skal passe til. Faktisk tænker jeg meget over at vælge det rigtige ure til mit tøj. Derfor har jeg heller ikke ret mange ure, som bare ligger ubrugte i smykkeskrinet. For jeg bruger vitterlig de fleste af mine ure. Men der er selvfølgelig altid plads til flere;-)

For at vinde et Carrie Taylor ur fra Urkompagniet skal du blot fortælle mig, hvor mange ure du har i din samling. Læg din kommentar inden fredag den 16/12 kl. 12.

VINDEREN ER TRUKKET OG KONTAKTET. DET BLEV MARIA BALTSER. STORT TILLYKKE!

Print Friendly, PDF & Email

61 thoughts on “Vind et valgfrit Carrie Taylor ur fra Urkompagniet

 1. De er simpelthen så smukke de ure. Har allerede luret på hvilken et jeg gerne vil vinde☺️ Jeg har ét ur. Elsker at gå med ur og slider dem op et ad gangen.

 2. Jeg har alt for få ure i min samling, kun 2. Ville elske at udvide “samlingen” med et Carrie Taylor ur:-)

 3. Jamen, det kan jeg da svare på vældig hurtigt; ingen ure i min samling! Eller – det passer så ikke fuldstændig, for jeg har vist et ur et eller andet sted.. fik det for nok ca 15 år siden, og det er vitterligt mere sjældent, end det er kønt 😉 Så jeg har ikke brugt det i mange, mange år! Og så har jeg da forresten mit uniforms-ur! Altså fordi jeg er sygeplejerske. Men lige nu er jeg uden arbejde, så det ligger stille hen.
  Nå, men jeg har så altså faktisk to ure. Selvom det føles ret meget som nul. En ur-samling er da en fed, fed ting! Jeg misunder dig lidt 😉
  Ha’ en god dag!

 4. Kære Tine,

  jeg tør slet ikke tælle mine ure!!! jeg har det lige som dig, mit ur er mit væsentlige smukke. Jeg har har også mange forskellige mærker, mit ynglingsmærke er helt klart Tag Heuer. Det er et ur i den dyre ende, men der er jeg landet her på mine gamle dage.Men man kan jo altid bruge et til 🙂

 5. 6 – overvejer at anskaffe mig ét til i en hemmelig julegave til mig selv, da familien (HELE FAMILIEN) mener 1 ur er nok…?

 6. Jeg har det på samme måde som dig med at jeg bruger mine ure som smykke… Jeg er meget klassisk i mit tøjvalg mht gaver osv… Jeg er den lykkelige ejer af 15 ure som tæller arve ur i guld, sportsure og små og store som en tekop men jeg elsker ure og ønsker mig altid flere

 7. Ih, hvor spændende. Hvor vil jeg gerne vinde et nyt ur til samlingen, som kun tæller 3 i forvejen….
  Rigtig god december herfra

  Jette

 8. Jeg elsker ure, men har ikke været så heldig… Min samling tæller kun tre ure, hvoraf det ene har en plasticrem, som hænger fast i de små hår på armen. Det andet har en firkantet urskive, og det er bare ikke pænt til mit håndled. Det sidste trænger virkelig meget til en ny rem! Det er et Skagen-ur, jeg fik af mine forældre for mange år siden, og er det eneste af de tre ure, jeg bruger – undtagen nu hvor remmen ikke kan mere 🙁

 9. Jeg har godt nok et par stykker, men mangler et enkelt og tidløst, da dem jeg har hører lidt fortiden til med masser af similisten og bling

 10. Jeg har kun 2 ure i min samling. Et fra tw Steel og et fra Syberg kern.
  Dette her ville være perfekt som nr 3 ur – helt anderledes end de and som jeg har

 11. Jeg har faktisk kun et enkelt ur, som jeg har på altid. Det er et skagen-ur.. så det kunne være fedt at vinde et nyt 🙂

 12. Pingback: The Space Between Michael Kors Florence leather mini messenger - The Space Between

 13. Har desværre kun et vivofit fra garmin, desværre fordi remmen er knækket og jeg ikke kan finde den ekstrarem jeg fik med. Jeg har i mange år slet ikke gået med ur pga nikkelallergi, men vil gerne igang med det igen

 14. Jeg elsker ure, men for tiden har jeg ingen ure i min samling 🙁 Dette skyldes at jeg har igennem tiden har ejet alt for mange ‘billige’ ure, som ALTID går i stykker. Så derfor besluttede jeg mig for at næste gang jeg skulle have et nyt ur skulle det være af god kvalitet og rigtig lækkert! Her står jeg så i dag, uden at have få skrabet penge sammen til det endnu 😉

 15. Jeg har 3 ure – men håber på at kunne udvide, så jeg også kan have et klassisk og stilrent ur i samlingen. Glædelig 14. december <3

 16. Jeg har to ur. De er gamle arvegods, som jeg bruger hver dag, det ene eller det andet. Alle siger man kan bruge sin telefon, men jeg synes et ur er det bedste. Ellers glemmer jeg tiden og så er det smukt sammen med smykker og ringe. Føler mig nøgen uden ur. Et nyt ur står på min ønskeseddel så jeg prøver lykken.
  Glædelig jul! <3

 17. Meget flot ur og hvor har du stylet det flot sammen med de lys:-)

  Jeg har to ure, det ene er i stykker, det andet taber ligesom tid, så jeg kunne virkeligt godt ønske mig et nyt ur:-)

  Du ønskes en dejlig julestemning 🙂

 18. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde da min ursamling kun rummer ét enkelt ur som jeg har fået af min far..
  Gitte

 19. Lige pt har jeg ingen ure, da de 2 jeg har mangler batteri. Så derfor kunne det være fantastisk at vinde sådan et dejligt ur, så jeg igen kan følge med i hvad klokken er.

 20. Jeg har faktisk kun et ur, så kunne rigtig bruge et til! Det ville være dejlig at kunne skifte lidt engang i mellem 🙂

 21. Pingback: The Space Between Opskrifter på julekonfekt - The Space Between

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier