Belmondo støvletter

11.11.2013 af: Tine Kategori: Nyt

 

Jeg var jo på jagt efter et par pæne sorte vinterstøvler på Hamburg turen. Og jeg kom heldigvis også hjem med et par. Takker kæresten for at købe dem til mig:-)

De er af mærket Belmondo, og er i læder med lynlås og gummisål. Sidstnævnte var et must, for ellers er det umuligt at stå fast hvis der skulle komme lidt sne. Hælhøjden er perfekt. Mine fødder kan sagtens holde til en hel arbejdsdag i dem. Har haft dem på i dag:-)

Har efterfølgende fundet ud af at de kan fås hos Zalando.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Belmondo støvletter

  • Vi havde en fantastisk tur. Det var så dejligt at lave noget uden børn. Kan virkelig anbefale byen. Den har alt, hvad man kan ønske sig. Og man kan også sagtens tage børnene med, for der er op til flere legeland i og omkring hovedgaden med butikkerne.

 1. Hvor er de lækre…. Må på ønskelisten til fødselsdag og jul 🙂

  Lyder som en fed by. Overvejer at give min mand en tur i julegave til en eller anden storby UDEN børn 🙂 måske Hamborg er stedet 🙂

  • Mine fødder er glade for dem:-)

   Jeg kan klart anbefale Hamburg. Vi skal helt sikkert derned igen. I min verden er det et stort plus at man kan komme dertil på få timer. Når/hvis man skal flyve, går der tit mange timer med ud- og indcheckning samt transport til lufthavnen. Hamburg har alle de gode butikker, overraskende gode restauranter og så boede vi på et luksuriøst hotel til rimelige penge. Inviter du ham bare derned:-)

 2. Pingback: Dip Dye Sweater

 3. Pingback: Tommy Hilfiger Black Suede Ankle Boot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier