Ønsker til brylluppet

26.05.2014 af: Tine Kategori: Bryllup, Inspiration, Samarbejde

Vi ønsker os en del boligsager til brylluppet. Det er jo altid oplagte fællesgaver. Jeg har nok haft mest at sige i forhold til at udforme ønskesedlen, men min kommende mand, har nu også budt ind:-).

Vi ønsker os faktisk mange forskellige ting til boligen. Både til indendørs og til udendørs brug. Piet Hein fadene er et af dagligdagsønskerne. Vi laver tit ovnmad, og bruger derfor vores fade næsten dagligt. Det betyder også at de efterhånden er ret slidte. Derfor syntes jeg der skulle nogle nye til. Piet Heins superellipse er jo verdenskendt, og jeg synes fadene er rigtigt fine. Og så passer de i vores lille ovn. Vi er nemlig velsignet med en indbygget ovn, som lige er lidt mindre end andre (standard)ovne og derfor er det ikke alle fade og bradepander, som kan være dér i bredden. Ret belastende!

Ud over fade, så ønsker vi os også noget lækkert sengetøj.  Jeg er ret forelsket i Sødahls nye Shades sengetøj. Dip dye effekten er så fin! Og farven ville passe fint ind i vores soveværelse, hvor vores Kartell natborde er forsynet med en blå filttop.

Vores håndklæder trænger også til en opdatering, og derfor er sådanne også på ønskesedlen. Jeg har som sådan ikke nogen præference for mærke, men jeg synes sagtens man kan mærke forskel på kvaliteten på håndklæder. Jeg vil helst have et blødt og tykt håndklæde med høj absorberingsevne. Kæresten vil derimod helst have de mest forvaskede og stive af slagsen! Så han kan få de gamle aflagte, mens jeg forhåbentlig kan tørre kroppen i nogle á la dem fra Mette Ditmer. De har et lille diskret mønster uden at det bliver for meget.

Alle tingene kan findes hos Meganice.dk. En webshop, hvor man kan finde de fleste af de klassiske mærkevarer inden for brugskunst og boligtilbehør. Der findes desuden en fysisk butik i Ans, hvor man kan hente sine bestilte varer. Alternativet er selvfølgelig at få dem tilsendt, og det sker normalt samme dag, hvis bestillingen afgives inden for normal arbejdstid. Slå den, H&M;-)

Indlægget er lavet i samarbejde med Meganice.dk, men ønskerne er vores helt egne:-)

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Ønsker til brylluppet

  1. Pingback: Skønt sengetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier