Sommersalat med radiser

06.07.2014 af: Tine Kategori: Mad

Sofia er meget interesseret i at hjælpe til i haven og derfor har vi plantet både radiser, gulerødder og ærter i nogle højbede. Og vi har to forskellige tomatplanter og skoleagurk på terrassen. Og så har vi rabarber i haven. Tomaterne er så småt begyndt at blive røde, men radiserne er klart dem, vi høster flest af for tiden. De smager jo super godt med lidt salt, men jeg tænkte at jeg ville lave en frisk sommersalat med dem, da vi havde svigerforældrene til grill i går aftes.

Det blev til en aspargessalat med citrondressing og bagte radiser. Den var frisk og sprød og citrondressingen gav den et frisk pift. Radiserne smager helt anderledes bagt, og det kan klart anbefales hvis man synes radiser er for stærke au naturel.

Find opskriften her.

Vi fik salaten sammen med nye kartofler og en kalvemørbrad på grillen. Perfekt grillmad. Manden og Sofia havde også plukket en masse rabarber, så jeg lavede rabarberkompot og brugte den til en trifli med makroner og vaniljecreme til dessert. Uhm! Det smagte af sommer og sol.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Sommersalat med radiser

  1. Pingback: Lækre salater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier