Sofia er meget interesseret i at hjælpe til i haven og derfor har vi plantet både radiser, gulerødder og ærter i nogle højbede. Og vi har to forskellige tomatplanter og skoleagurk på terrassen. Og så har vi rabarber i haven. Tomaterne er så småt begyndt at blive røde, men radiserne er klart dem, vi høster flest af for tiden. De smager jo super godt med lidt salt, men jeg tænkte at jeg ville lave en frisk sommersalat med dem, da vi havde svigerforældrene til grill i går aftes.
Det blev til en aspargessalat med citrondressing og bagte radiser. Den var frisk og sprød og citrondressingen gav den et frisk pift. Radiserne smager helt anderledes bagt, og det kan klart anbefales hvis man synes radiser er for stærke au naturel.
Find opskriften her.
Vi fik salaten sammen med nye kartofler og en kalvemørbrad på grillen. Perfekt grillmad. Manden og Sofia havde også plukket en masse rabarber, så jeg lavede rabarberkompot og brugte den til en trifli med makroner og vaniljecreme til dessert. Uhm! Det smagte af sommer og sol.
Pingback: Lækre salater