Room tour: Gæstetoilet

08.10.2014 af: Tine Kategori: Bolig

Jeg har før vist jer en snert af vores hjem (spisestue og køkken), og da vi netop har “renoveret” vores gæstetoilet, tænkte jeg at I gerne ville se med:-)

Vores hus er fra starten af 1970’erne og både badeværelse og gæstetoilet er de oprindelige fra den tid. Dvs. med bidet, blå fliser, blomstrede tapeter osv. Begge fungerer dog ganske udmærket, og derfor har vi i første omgang valgt at lade dem stå, som da vi købte huset. Gæstetoilettet trængte dog til en opdatering, da det blomstrerede tapet var ved at falde af. Jeg synes dog ikke jeg ville smide en masse penge efter det, og løsningen blev at hive tapetet af, male, opsætte nyt vaskearrangement samt udskifte det røgfarvede tilbehør. Fliserne er faktisk ikke så 70’er gyselige som man kunne frygte, og jeg synes derfor sagtens toilettet kunne opdateres uden at gøre noget ved de fine blå fliser. Gulvet har man dog af uransaglige årsager valgt at gøre brunt, og derfor måtte jeg tænke lidt kreativt for at få det to farver til at spille sammen.

Ved et tilfælde faldt jeg over en trådkurv i kobber, og blev med det samme enig med mig selv om, at jeg på den måde ville gøre toilettet med nutidssvarende. Kobber passer efter min mening både til blå og brun, og kunne binde de to farver sammen. Kobberet går igen i Ball lampen over spejlet, på hylderne som jeg har spraymalet, på knagerne, på toiletrulleholderen og på sæbepumpen. Vask, spejl, toiletspand og vægge er holdt i hvidt for at skabe ro på det 2,5 m2 store toilet.

Jeg er faktisk blevet ganske tilfreds med resultatet, og tager mig selv i at bruge toilettet mere end da der var blomstret tapet og røgfarvet plastikspejl. Selvom det også havde sin charme, så er det bare mere indbydende nu. Bare det at spraymale den gullige radiator hvid har gjort så meget for rummet. Jeg drømmer om det i alle andre rum, men manden mener det er et værre svineri. Så jeg kommer nok ikke uden om at svinge malerpenslen i de resterende rum:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

7 thoughts on “Room tour: Gæstetoilet

  1. Rigtigt pænt:-)
    Jeg har faktisk også overvejet at købe en trådkurv(dog i sort) til mit blå(den farve var også et hit i 60’erne…) toilet:-)

    • Jeg tror heller ikke de ryger foreløbig for de har den rette nuance til ikke at springe i øjnene. De er selvfølgelig ikke nutidige, men de er retro på den fede måde – efter min mening. Jeg er meget tilfreds med kobberet. Synes nemlig at det passer perfekt til det ellers kølige blå/hvide rum.

  2. Pingback: My Home, My House

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier