Kjole med blondeoverdel fra Fransa

09.06.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Vægttab

Kjole fra Fransa og pumps fra Sofie Schnoor

Billederne er fra weekendens romantiske ophold på Bandholm Hotel. De er desværre ikke de skarpeste, da det er taget tæt på kl. 22. Vores middag trak nemlig noget ud pga. et velbesøgt fars dags arrangement, og vi gik dermed glip af den berømte golden hour, hvor solen går ned og giver et helt specielt lys. Men jeg forlader altså ikke min kølige Chablis og perfekt stegte ribeye for at tage billeder til bloggen:-). I sær ikke når jeg var virkelig sulten. Vi spiser normalt kl. 17.30, så jeg var godt gammeldags sulten, da vi først fik vores forret kl. 20.

Jeg var hoppet i den Fransa kjole, som jeg købte i december. Og selvom der ikke er sket meget med min vægt siden da, så kan jeg godt se og mærke at min krop har forandret sig. Det bliver meget tydeligt når man hopper i det samme tøj! Hofterne er mindre og taljen er mere markeret. Ja, selv armene er mere tonede. Min mand mener, at jeg er ved at udvikle løbeben. Om det er godt eller skidt det ved jeg ikke?!

 

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Kjole med blondeoverdel fra Fransa

  1. Pingback: Bryllupsweekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier