Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Bønnepasta

19.02.2015 af: Tine Kategori: Mad, Vægttab

 

Bønnepasta

I får lige endnu et madindlæg – denne gang på en dag, hvor jeg har været hjemme med dårlig mave. Jeg vil ikke indvie jer i detaljerne, men puha det er ikke sjovt når maven bare kører rundt, og man ikke kan få noget ned! Det er sikkert en af ungerne, der har taget noget med hjem, men de er heldigvis ikke blevet ramt (endnu).

Bønnepastaen købte jeg i Rema1000 for et par uger siden. Jeg har set den flere gange, og nogle af jer, har jeg også anbefalet den i de indlæg, hvor jeg har snakket om erstatninger for pasta. Jeg fik tre varianter med hjem. Jeg ved faktisk ikke om der findes flere. Den ene er lavet på sorte bønner, den anden på sojabønner og den tredje på edamamebønner. Jeg har indtil videre kun smagt den sidste, men kan i høj grad anbefale den. Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, det bare var grøn pasta. Pasta smager jo ikke af så meget, så for mig er det et konsistensspørgsmål. Og bønnepastaen har nærmest samme konsistent som almindelig pasta. Det er måske en anelser mere blødt i det, men ikke smattet på nogen måde. Poserne kostede 20 kr./stk., men det var desværre kun en spotvare. Jeg glæder mig til den dag, der kommer mere af sådan noget i fast sortiment. Især i discountbutikkerne, hvor jeg primært handler til daglig.

Den anden dag lavede jeg limekylling, og vi fik bønnepasta til. Opskrift kommer en af dagene.

HUSK AT DU KAN VINDE NUTRILETT PRODUKTER HER

Print Friendly

2 thoughts on “Bønnepasta

  1. Pingback: Sojapasta med bacon og (gul) squash i flødesauce

  2. Pingback: Cremet LCHF fløde”pasta”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier